Σ. Φειδά: Μαθήματα στιλ σε βραδινή έξοδο!

Στη Μύκονο συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές η Σίσσυ Φειδά. Η γνωστή διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα του νησιού και γεμίζει τις μπαταρίες της για τον δύσκολο επαγγελματικά χειμώνα που έρχεται.

Η Σίσσυ επισκέπτεται σταθερά τα τελευταία χρόνια το νησί καθώς έχει σπίτι εκεί και το ίδιο έκανε και φέτος έχοντας φυσικά στον πλευρό της και τον αγαπημένο της. Δεν είναι λίγες οι φορές που την έχει απαθανατίσει ο φωτογραφικός φακός είτε στις εξορμήσεις της στη θάλασσα είτε στις βραδινές της εξόδους.

Πάντα με πολύ στιλ! Πάντα κερδίζοντας τις εντυπώσεις με το καλλίγραμμο κορμί της και τις chic εμφανίσεις της. Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την συνάντησε σε μία από τις βραδινές της βόλτες στο κοσμοπολίτικο νησί. Επέλεξε να φορέσει ένα μακρίνο, καλοκαιρινό φόρεμα που αναδείκνυε το μαύρισμά της συνδυάζοντάς το με πολύ κομψά αξεσουάρ ενώ συνοδευόταν από μία φίλη της!

Η Σίσσυ περνάει πολύ όμορφες στιγμές και μάλιστα κάποιες από αυτές τις μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους! Δες τις φωτογραφίες που ανέβασε πρόσφατα από τα νυχτοπερπατήματά της σε γνωστά στέκια του αιγοπελαγίτικου νησιού αλλά και τις πρωινές της βόλτες όπου συνάντησε και τον βοσκό του 2013, όπως έγραψε η ίδια χαριτολογώντας, σε μία… άλλη Μύκονο.

Δες φωτογραφίες!

Read More

And More