Π. Φιλιππίδης: Το νέο look με το μουστάκι και όσα είπε για Λιάγκα – Σκορδά και Κωστόπουλο

Με μουστάκι εμφανίστηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ο δημοφιλής ηθοποιός άλλαξε το look του για τις ανάγκες της νέας του θεατρικής παράστασης “Φον Δημητράκης”. Εκτός από τα επαγγελματικά του όμως ο ηθοποιός μίλησε και για τις τηλεοπτικές εξελίξεις. Σχολίασε τον ανταγωνισμό του πρωινού του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά με αυτό του Πέτρου Κωστόπουλου, αλλά και το ενδεχόμενο να έκανε εκείνος μια δική του εκπομπή στην τηλεόραση.

Για τη μετακίνηση του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά
Αν μου αρέσει ο Λιάγκας και η Σκορδά, θα τους δω και δεν με νοιάζει σε ποιο κανάλι είναι. Κι εσύ κάποτε ήσουν κάποτε κάπου άλλου, ήρθες κάπου άλλου. Δεν έπαθες και τίποτα.

Για τον Πέτρο Κωστόπουλο

Είναι περίεργο! Η σιγουριά τηλεοπτικά είναι ο Γιώργος και η Φαίη. Μπορεί όμως ο Πέτρος, ακριβώς επειδή είναι ο Πέτρος, να κάνει την έκπληξη.
Νομίζω ότι στην περίπτωση αυτή πρέπει να σκεφτούν πολύ το concept. Πρέπει να του πηγαίνει κάτι πολύ, ακόμα κι αν χρειαστεί ίσως να αλλάξει η εικόνα του πρωινού. Κατά τη γνώμη μου πρέπει η εκπομπή να προσαρμοστεί στον κεντρικό παρουσιαστή.

Για την παρουσίαση δικής του εκπομπής
Δεν θα έκανα ζωντανή εκπομπή. Πιθανότατα όχι. Όταν θες να εμφανίζεσαι κάπως στη δουλειά σου, να έχεις ένα πρόγραμμα έργων, τρόπου, εμφάνισης, θα πρέπει να το τροφοδοτείς σωστά. Δανείζομαι και λέω ότι στο μέλλον θα ήθελα να κάνω μια τραγωδία στην Επίδαυρο. Δεν μπορώ παράλληλα, λοιπόν, να βγαίνω και να κάνω την παρουσίαση ενός προγράμματος. Αυτά τα δύο δεν είναι συνεπή μεταξύ τους», συμπληρώνοντας με νόημα: «Δεν πρέπει να δίνεις πατήματα. Αν θες να κάνεις κάτι, πρέπει να το κάνεις σωστά.
Όταν μπαίνεις και παίζεις ένα παιχνίδι, πρέπει να παίξεις με τους όρους του παιχνιδιού – κι αυτούς δεν τους θέτεις εσύ απαραίτητα. Όταν οι όροι τίθενται και θες να παίζεις το παιχνίδι αυτό, πρέπει να υπακούσεις και στους όρους.

Read More

And More