Η Ελένη Φουρέιρα μιλά πρώτη φορά για τον αγαπημένο της!

Η Ελένη Φουρέιρα δεν ήθελε να μιλά για την προσωπική της ζωή. Το μόνο που άφηνε να βγει προς τα έξω είναι ότι περνάει καλά και είναι ερωτευμένη.

Φαίνεται πως ο έρωτας όμως, αυτή τη φορά, την χτύπησε για τα καλά. Η τραγουδίστρια μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για την σχέση της με τον Δημήτρη Γούτο. Άλλωστε πλέον είναι μαζί περίπου ένα χρόνο.

Η Ελένη μιλώντας στην κάμερα του Star υποστηρίζει ότι ο σύντροφός της δεν ζηλεύει γιατί δεν χρειάζεται να ζηλέψει και δεν τον κάνει η ίδια να ζηλέψει. Τι κι αν οι άντρες τρελαίνονται με την σέξι εμφάνισή της; Η τραγουδίστρια είναι τόσο ερωτευμένη που δεν έχει μάτια για άλλον.

Τι είναι αυτό που πρόσεξε σε εκείνον; “Είναι πολύ κύριος”, απάντησε η τραγουδίστρια. Ακόμα αποκάλυψε πως δεν της έχει κάνει κανένα ιδιαίτερο δώρο γιατί ξέρει ότι δεν της αρέσουν. Αντίθετα εκείνη του έχει κάνει πολλά αλλά υποστήριξε πως αυτά είναι πολύ προσωπικά πράγματα για τα οποία δεν θα ήθελε να μιλήσει.

Ο φωτογραφικός φακός του είχε απαθανατίσει αρκετές φορές, ακόμα και να ανταλλάσουν καυτά φιλιά και να κάνουν βόλτες στην Αθήνα. Η Ελένη δεν είχε κρύψει ότι είναι ευτυχισμένη. Πρώτη φορά όμως αποκαλύπτει πράγματα για την σχέση τους. Λες αυτό να σημαίνει ότι το πάνε σοβαρά;

Read More

And More