Ε. Φουρέιρα: Η συνεργασία με το Μαζωνάκη και οι στιλιστικές επιλογές! Βίντεο

Οι προγραμματισμένες συναυλίες στην Ελλαδα και το εξωτερικό, η συνεργασία με τον Γιώργο Μαζωνάκη, με ποιους τραγουδιστές θα ήθελε να κάνει ντουέτο και τα νέα της τραγούδια. Για αυτά και άλλα πολλά μίλησε η Ελένη Φουρέιρα στην εκπομπή Reload της κυπριακής τηλεόρασης.

Η Ελένη βρέθηκε στην Κύπρο με αφορμή μία συναυλία που έδωσε στην Λεμεσό. Η τραγουδίστρια έχει βρεθεί πολλές φορές στο νησί και κάθε φορά το χαίρεται πάρα πολύ!

Η συγκεκριμένη συναυλία ήταν η πρώτη σε μια σειρά εμφανίσεων που έχει προγραμματίσει για το φετινό καλοκαίρι. Στην συνέχεια αναμένεται να συνεργαστεί με τον Γιώργο Μαζωνάκη στην Αθήνα! Ανυπομονεί για αυτή τη συνεργασία καθώς εκτιμά ιδιαιτέρως τον τραγουδιστή και θεωρεί τον εαυτό της τυχερό που μετά τον Σάκη Ρουβά θα συνεργαστεί και μαζί του.

Σε ερώτηση με το ποιον θα ήθελε να κάνει ντουέτο απάντησε πως θα ήθελε με όλους όσους έχει συνεργαστεί μέχρι σήμερα ενώ αποκάλυψε ότι έρχεται ένα ολοκαίνουριο τραγούδι της! Η Ελένη μίλησε ακόμα και για τις στιλιστικές της προτιμήσεις και τα extreme look της.

Δες στο βίντεο τι είπε αλλά και στιγμιότυπα από την εμφάνισή της στην Λεμεσό:

Read More

And More