Ε. Φουρέιρα στο “Μίλα”: “Όταν ήμουν μικρή μέναμε σε ένα υπόγειο και μας έδινε ρούχα η εκκλησία!”

Για τα παιδικά της χρόνια, τις οικονομικές δυσκολίες της οικογένειάς της και την επιτυχία της στον καλλιτεχνικό χώρο μίλησε η Ελένη Φουρέιρα στο “Μίλα” και την Τατιάνα Στεφανίδου. Η νεαρή τραγουδίστρια σε μια ειλικρινή συνέντευξη αποκάλυψε κρυφές πτυχές του εαυτού της.
“Στη ζωή μου είμαι καλύτερα από ποτέ. Εκτιμώ αυτά που έχω και λέω “δόξα των Θεώ” που είμαι εδώ. Υπάρχουν πολλές δυσκολίες και άνθρωποι που τα βγάζουν δύσκολα πέρα. Εμείς τώρα είμαστε καλά και εγώ βοηθώ όσο μπορώ την οικογένειά μου. Δεν στηρίζω μόνο εγώ την οικογένεια, αλλά βοηθώ όσο μπορώ. Ο μπαμπάς μου είναι 3 χρόνια άνεργος”, εξομολογήθηκε η γνωστή τραγουδίστρια.
“Όταν ήμουν μικρή μέναμε σε ένα υπόγειο και μας έδινε ρούχα η εκκλησία”, αποκάλυψε η Ελένη Φουρέιρα, αναφέροντας ότι δούλευε από μικρή για να βγάζει τα έξοδά της.

Μιλώντας για τον μπαμπά της, δήλωσε πως την αγαπά πολύ κι αν κι εκείνη μιλά πιο πολύ για την μαμά της, έχει μεγάλη αδυναμία σε εκείνον: “Ο μπαμπάς μου δείχνει την αγάπη του με πράξεις. Μου έχει μεγάλη αδυναμία”.
Ακόμη, για τα παιδικά της χρόνια, η Ελένη αποκάλυψε ότι δεν ήταν όμορφο παιδί. “Ήμουν η άσχημη του σχολείου. Οι συμμαθητές μου από το σχολείο το θυμούνται. Όταν ήμουν 12 χρόνων είχα ένα ενωμένο φρύδι, φουντωτά μαλλιά και ήμουν λίγο γεματούλα”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Είναι, όμως, η Ελένη στου “έρωτα την τρέλα”;
“Είμαι πολύ καλά, στα καλύτερά μου. Έχει περάσει καιρός από τον χωρισμό μου. Τώρα είμαι μόνη μου και είμαι καλά. Όταν υπάρξει κάτι και νιώσω έτοιμη να το πω, θα γίνει. Είμαι γεμάτη και έχω αρκετό χρόνο”, εξομολογήθηκε.
Δες όσα είπε η Ελένη στην Τατιάνα

Read More

And More