Ε. Φουρέιρα: Ποζάρει για μία ξεχωριστή φωτογράφιση, όπως δεν την έχεις ξαναδεί!

Έχουμε δει πολλές φορές την Ελένη Φουρέιρα να ποζάρει για το εξώφυλλο κάποιου περιοδικού κι όμως κάθε φορά καταφέρνει να μας εντυπωσιάσει! Αυτή τη φορά φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες εβδομαδιαίου κυπριακού περιοδικού σε ένα concept που δεν έχουμε ξαναδεί…

Η τραγουδίστρια, υπακούοντας στις οδηγίες του Χάρη Ευαγόρου, δοκιμάζει ένα look μιας άλλης εποχής, το οποίο της πάει πολύ! Το αποτέλεσμα ήταν σίγουρα κάτι που τους ικανοποίησε όλους και η Ελένη αποτέλεσε ένα από τα πιο σικάτα και σέξι εξώφυλλα του περιοδικού “Beautiful People”. Σε μία δουλειά που συναγωνίζεται επάξια αυτές του εξωτερικού!

Φαίνεται άλλωστε ότι η Ελένη βρίσκεται σε μία πολύ δημιουργική φάση στη ζωή της. Ο έρωτας την έχει κάνει να λάμπει και η επαγγελματική της επιτυχία την κάνει να ξεχωρίζει. Σε κάθε της εμφάνιση “ανάβει φωτιές” και όταν δεν κάει ανατρεπτικές φωτογραφίσεις θα την βρούμε να τραγουδάει στο Αθηνών Αρένα στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου και του Στέλιου Ρόκκου.

Μιλώντας όμως για τραγούδι , αξίζει να αναφέρουμε ότι η σέξι Ελένη θα είναι αυτή που θα ντύσει μουσικά, με την υπέροχη φωνή της και τα χορευτικά της , την βραδιά των καλλιστείων. Σε έναν διαγωνισμό που υμνεί την ομορφιά και θα παρουσιάσει αποκλειστικά το TLIFE δεν θα μπορούσαμε να βρούμε καταλληλότερο πρόσωπο από εκείνη!

Δες την ανατρεπτική φωτογράφιση για το κυπριακό περιοδικό και θα πεισθείς…

Read More

And More