Ε. Φουρέιρα: Γιατί φωτογραφίζεται με τον αγαπημένο της σκύλο στην παιδική χαρά; Δες φωτογραφίες

Παντού μαζί με τον σκύλο της πηγαίνει η Ελένη Φουρέιρα. Η τραγουδίστρια παίρνει μαζί της την Μαϊμού ακόμα και στις πρόβες ή όταν είναι καλεσμένη σε τηλεοπτικές εκπομπές! Το σκυλάκι είναι ο έρωτάς της και δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τις έχει απαθανατίσει σε βόλτες στη Γλυφάδα. Αυτή τη φορά οι δυο τους ποζάρουν για το 7ο τεύχος του περιοδικού “Όλα για τα ζώα”. Το TLIFE έμαθε όλο το παρασκήνιο της φωτογράφισης αλλά και μικρά μυστικά για την σχέση της Ελένης με το σκυλί της!

Η Ελένη απέκτησε τη σκυλίτσα της που είναι ράτσας Σαρπέι πριν από περίπου 8 μήνες. Την βάφτισε Μαϊμού γιατί όταν την απέκτησε την φώναζε μαϊμουδίτσα για τον τρόπο που κουνούσε την ουρίτσα της ενώ όταν ήταν μικρή αποκαλούσαν και την ίδια με αυτό το παρατσούκλι.

Εύκολα μπορείς να καταλάβεις την μεγάλη αδυναμία που της έχει και γενικά την αγάπη που έχει η Ελένη για τα ζώα. Όταν λοιπόν το περιοδικό της πρότεινε να ποζάρουν μαζί δέχτηκε με ευχαρίστηση!

Οι λήψεις έγιναν στον εξωτερικό χώρο του Balux. H Ελένη casual ντυμένη με πολύ καλή διάθεση χαμογελούσε στο φακό δείχνοντας πως είναι η καθημερινότητα με την Μαϊμού, η χαρά που φέρνει στη ζωή της και η συμβολή της στο ήδη καλλίγραμμο σώμα της.

Τρελαίνονται και οι δύο για τους μεγάλους περιπάτους και όπου και αν πάνε η σκυλίτσα γίνεται το επίκεντρο! Παρόλα αυτά είναι πολύ ήσυχο σκυλί και ακόμα και όταν την έχει μαζί της στις πρόβες ή κοιμάται ή κάθεται δίπλα στην Ελένη.

Κατά την διάρκεια της φωτογράφισης ήταν πολύ συνεργάσιμη, όπως περιγράφει συνεργάτης της τραγουδίστριας στο TLIFE, ήταν σαν να στηνόταν στο φακό.

Φαίνεται πως είναι αλήθεια αυτό που λένε ότι τα σκυλιά μοιάζουν στα αφεντικά τους οπότε και η Μαϊμού έχει πάρει κάτι από την λάμψη της Ελένης.

Την ημέρα εκείνη ήταν η μασκότ του μαγαζιού καθώς έπαιζε όλη την ώρα και όπως ήταν φυσικό όλοι ασχολούνταν μαζί της.

Εκείνη υπάκουγε στην αφεντικίνα της και όταν δεν είχε να ποζάρει για κάποια από τις λήψεις έτρωγε το χορτάρι, κάτι που συνηθίζει όταν βρίσκεται σε εξωτερικούς χώρους.

Στην συνέντευξη που κυκλοφορεί μαζί με το περιοδικό “Όλα για τα ζώα” η Ελένη μίλησε για την Μαϊμού της

Read More

And More