Ν. Γερμανού: Μιλάει για την κόντρα με την Δ. Βανδή, την κριτική του Γ. Λιάγκα και για το ενδεχόμενο ενός γάμο!

Για όλους και για όλα μιλά η Ναταλία Γερμανού στη νέα της συνέντευξη στο περιοδικό “People”. Η γνωστή παρουσιάστρια δεν μασά τα λόγια της και μιλά ανοιχτά για τις φήμες για κόντρα με την Δέσποινα Βανδή, που κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα.
Πάντα με τη δική της ξεχωριστή αίσθηση χιούμορ, δεν διστάζει να αποκαλύψει τις αλήθειες της. Φέτος, η Γερμανού ξανάρθε, εξερευνώντας νέα λημέρια, βραδινά, σε ένα ρόλο που απολαμβάνει και την προκαλεί να αναμετρηθεί ακόμα μία φορά με τον εαυτό της. Όταν της προτείνουν να μπει σε ρόλο καλεσμένου στην εκπομπή της, απαντώντας και σε άβολες ερωτήσεις, απλά κάθισε άνετα στον καναπέ.
Έπειτα από μια συνέντευξη που έδωσες αναφερόμενη σε καλλιτέχνες που “δεν δίνουν συνεντεύξεις από άποψη” και ένα tweet σου, απάντηση σε θαυμάστρια της Δέσποινας Βανδή, τα blogs μιλούν για μια απόσταση μεταξύ σας. Τι συμβαίνει;
“Για να τη λύσουμε και αυτή την παρεξήγηση, γιατί βγήκε ένα κυπριακό έντυπο ή blog που επέμενε με θράσος, λες και έχει κοριούς μέσα στο σπίτι μου, πως αυτό το tweet αφορούσε τη Δέσποινα, θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν αναφερόμουν στη Δέσποινα Βανδή. Βάζω τελεία, βάζω και παύλα, για να το χωνέψουν όλοι αυτοί που δυσκολεύονται. Με τη Δέσποινα έχουμε πολύ καλές σχέσεις, είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία στιχουργού και τραγουδίστριας και είναι πολύ πιθανό και να ξαναέχουμε στο μέλλον. Δεν έχει δώσει όλον αυτό τον καιρό καμία συνέντευξη και, αν δώσει, θα επιλέξει η ίδια σε ποιον θα το κάνει και έχει κάθε δικαίωμα να πάει στον Κωστόπουλο, τον Λιάγκα, τη Γερμανού, τα Καρντάσιανς, τον Γεωργαντά. Δεν είναι υποχρεωμένη, επειδή της έχω γράψει τραγούδια στο παρελθόν, να έρθει σε μένα. Εγώ απλά απάντησα σε μια θαυμάστριά της. H απάντηση δεν έκρυβε καμία μομφή.
Όσο για τη δήλωση στη συνέντευξη (“Όταν ακούω τη φράση “ξέρετε, φέτος δεν θα κάνω τηλεοπτική εμφάνιση, έτσι, από άποψη”, εύχομαι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω και να τους απαντούσα “ξέρετε, δεν δίνω στίχους σε πρωτοεμφανιζόμενους, έτσι, από άποψη”!”), δεν αναφερόμουν στη Δέσποινα, αλλά σε έναν καλλιτέχνη πολύ μικρότερο από τη Δέσποινα και με μικρότερη καριέρα, ο οποίος, για να έρθει στην εκπομπή, ζητούσε 65άλεπτο αφιέρωμα στην καριέρα του, η οποία είναι η μισή της Δέσποινας, και καμία ερώτηση που να τον φέρει σε δύσκολη θέση. Ε, όχι. Παζάρια εγώ στην εκπομπή αυτή δεν κάνω”.
Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί

Read More

And More