Γ. Γιαννιάς: Όλα όσα θα αποκαλύψει απόψε στον Κωστόπουλο! Backstage φωτογραφίες

Καλεσμένος στο αποψινό “Βράδυ” θα είναι ο αγαπημένος Γιώργος Γιαννιάς. Ο τραγουδιστής θα καθίσει απέναντι από τον Πέτρο Κωστόπουλο και θα απαντήσει σε όλα! Το TLIFE σου εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό από τα παρασκήνια αλλά και όλες τις λεπτομέρειες. Τα υπόλοιπα θα τα δεις το βράδυ στην μικρή οθόνη!

Ο Γιώργος λοιπόν μίλησε, ανάμεσα σε άλλα, για την σύντροφό του Ελευθερία Παντελιδάκη και απάντησε στο αν θα παντρευτεί σύντομα, σχολίασε το ξέσπασμα του Σταμάτη Κραουνάκη για την Κατερίνα Στανίση ενώ έδειξε και ένα άγνωστο ταλέντο του! Ποιο είναι αυτό; Ο Γιώργος μπορεί να μιμηθεί εκπληκτικά διάφορους συναδέλφους του και το έκανε με πολύ διάθεση χιούμορ!

Φυσικά, τραγούδησε και την νέα του επιτυχία “Ερωτευμένος” με την οποία ξεσηκώνει το κοινό και στο Frangelico όπου εμφανίζεται με την Αμαρυλλίς και την Χριστίνα Σάλτη. Αυτό που σίγουρα θα σου κάνει εντύπωση είναι το άψογο στιλ του το οποίο επιμελήθηκαν για μία ακόμη φορά ο Μιχάλης Τσούκας και ο Μάριος Κυπριώτης. Επέλεξαν λοιπόν για μία ακόμη φορά για τα ρούχα του την ιταλική φίρμα Boggi και παπούτσια Dolce & Gabbana.


Έτοιμος να βγει


Οι τελευταίες λεπτομέρειες στην εμφάνιση του…

Read More

And More