Γιώργος Λιάγκας: Λάτρης των σπορ! Φωτογραφίες

Ο Γιώργος Λιάγκας λατρεύει τα σπορ. Δεν σταματά ποτέ να ασχολείται με κάποιο από αυτά είτε είναι χειμώνας είτε είναι καλοκαίρι. Μπορεί η Φαίη Σκορδά να του γκρινιάζει συχνά για τα παραπάνω κιλάκια αλλά τουλάχιστον εκείνος φροντίζει να γυμνάζεται και να το διασκεδάζει ταυχτόχρονα!

Την περασμένη Κυριακή ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, πήγε για μπάνιο στη θάλασσα.


Οι βουτιές του στη Βουλιαγμένη ακόμα είναι μια αγαπημένη συνήθεια ακόμα κι αν το κρύο είναι τσουχτερό. Το κολύμπι είναι από τα αγαπημένα του σπορ και δεν τον εμποδίζουν οι καιρικές συνθήκες να το χαρεί.

Από τη λίστα του φυσικά δεν λείπουν και τα χειμερινά αθλήματα όπως είναι το σκι. Σε πρόσφατη οικογενειακή εξόρμηση στην Αράχοβα, ο Γιώργος απέδειξε ότι είναι και δεινός σκιέρ.

Όσο η Φαίη και τα παιδιά απολάμβανα τις βόλτες τους στο χωριό ή τα παιχνίδια στο χιόνι εκείνος κατέβαινε τις πίστες με εντυπωσιακές φιγούρες!

Φυσικά, δεν παρέλειψε να μοιραστεί και κάποια στιμγιότυπα με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram και δεν είναι η πρώτη φορά.

Στο παρελθον έχει ανεβάσει φωτογραφίες που κάνει ιππασία αλλά και από τις καλοκαιρινές του περιπέτειες.


Άλλωστε το καλοκαίρι είναι η εποχή που απολαμβάνει στο έπακρο τα σπορ αφού έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο.

Ειδικά τα θαλλάσια στα οποία περιλαμβάνεται το water handball, το canoe kayak και το jet ski. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τον έχει απαθανατίσει να ειδίδεται σε κάποιο από αυτά.

Βέβαια, μεγάλη αδυναμία έχει και σε αυτά που είναι εκτός νερού, όπως είναι το τένις.

Όσο κι αν τον κολακεύουν τα κουστούμια που φοράει στο The voice με το αθλητικό look νιώθει άνετα και φαίνεται!

Read More

And More