Στ. Γονίδης: “Ο Νότης Σφακιανάκης έχει γίνει η μορφωμένη Άντζελα Δημητρίου”

Οι λάθος στιγμές της ζωής του, η κατάθλιψη, οι… λάθος άνθρωποι, τα ναρκωτικά, τα δέκα χρόνια που αισθανόταν το απόλυτο κενό, αλλά και ο παράδεισος που έχτισε έπειτα, η σύζυγός του Κατερίνα, η πολιτική, οι gay,οι μαϊμούδες καλλιτέχνες, αλλά και ο Σφακιανάκης, η Βίσση, η Δημητρίου και ο Πάριος. Αυθεντικός, ειλικρινής και αληθινός, ο Σταμάτης Γονίδης μιλά για όλα στο περιοδικό ΕΓΩ! και τον Γιάννη Βίτσα.

Για τις αμαρτίες που έχει κάνει
….Όλοι μας κάνουμε αμαρτίες. Νομίζω πως όταν μπορείς να επιβιώνεις σε μια τέτοια εποχή, πρέπει να αισθάνεσαι το χέρι βοηθείας του Θεού…. Εμένα ο Θεός μου έδωσε επιτυχίες, γέμιζα τα μαγαζιά και μέσα μου δεν ήμουν καλά. Αυτό είναι αχαριστία….Ένιωθα ένα κενό.

Για τα δέκα χρόναι που ζούσε έτσι
Ζούσα με λάθος τρόπο, λάθος ανθρώπους και σύντροφο. Εγώ ο ίδιος ήμουν λάθος. Πέρασαν τόσα χρόνια μέχρι να καθαρίσω και να μείνουν πέντε σωστοί άνθρωποι δίπλα μου, οι οποίοι ξέρω ότι με αγαπάνε. Δυστυχώς αυτή η δουλειά σου δίνει τη χαρά να σε αγαπά και να σε θαυμάζει πολύς κόσμος, αλλά συγγενικά πρόσωπα πολύ κοντινά σε στενοχωρούν. Αυτό το αντιμετωπίζει ο καθένας που είναι επώνυμος. Νομίζουν ότι τους χρωστάς. Ότι και να κάνεις δεν μετρά.

Για τη χρήση ναρκωτικών ουσιών

Και αυτό ήταν λάθος. Οι παρέες και οι συναναστροφές που κάνεις παίζουν ρόλο. Όταν έστριβε ο άλλος ένα τσιγάρο και “γύριζε”, εφόσον ήσουν παρέα του, έπρεπε να πιεις κι εσύ. Μετά έπρεπε να κεράσεις. Για μένα αυτό είναι μακρινό παρελθόν. Στη ζωή μου δε θα ξανάκανα τα ίδια λάθη.

Για τη Χρυσή Αυγή
Ένας λαός, ο οποίος δεν έχει άποψη, γιατί ψηφίζει λάθος ηγέτες, επόμενο είναι ότι θα εκδηλώσει την αντίθεσή του μ’ αυτόν τον τρόπο. Δεν θα ψήφιζα ούτε Χρυσή Αυγή ούτε τα υπόλοιπα κόμματα. Δεν ξεχνώ, αναφορικά με τους πρώτους, πως όταν ήμουν μικρός με πλάκωσαν στο ξύλο οι μπάτσοι, χωρίς κανένα λόγο, εκατό μέτρα από το σπίτι μου.

Για τους gay
Θέλω να συγχαρώ τους gays όλου του κόσμου που ασχολούνται με τη μόδα και ξεφτιλίζουν το γυναικείο φύλο, το γδύνουν σιγά-σιγά. Να τους συγχαρώ που… δημιούργησαν την καινούρια ασθένεια της ανορεξίας, βάσει σχεδίου, για να φαίνονται αρεστοί και σοβαροί.

Για την Άντζελα Δημητρίου
Έχουμε συνεργαστεί τρεις φορές. Αν θα το έκανα και δεύτερη φορά θα φαινόταν ότι πήγαινα καθαρά και μόνο για να πάρω το μεροκάματο…. Δεν έχουμε τίποτα κοινό. Ούτε να συζητήσουμε δεν μπορούμε. Απλά μου άρεσε σαν καλλιτέχνιδα.

Για τον Νότη Σφακιανάκη
Ο Νότης μου αρέσει σαν τραγουδιστής επειδή έχει ερμηνεύσει τόσες επιτυχίες, όμως έπρεπε να τραγουδά πιο πολύ και να μιλά λιγότερο. Έτσι θα τον ήθελα εγώ. Έχει πια γίνει η μορφωμένη Άντζελα Δημητρίου

Διάβασε περισσότερα στο ΕΓΩ! που κυκλοφορεί

Read More

And More