Η Αγγελική Ηλιάδη στα παιδικά της χρόνια! Οι αναμνήσεις και οι φωτογραφίες της

H Aγγελική Ηλιαδή που τις τελευταίες μέρες ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον διαγωνισμό της Εurovision, άφησε για λίγο τις ετοιμασίες και μίλησε για τη ζωή της, τα παιδικά της χρόνια και τον έρωτα στην εφημερίδα “ Espresso ”. Μια ζωή που κάποιος θα μπορούσε να την παρομοιάσει με ένα παραμυθι με μια νεράδα και…. δράκους!

Η τραγουδίστρια δεξία σε μια παιδική γιορτή!

Μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη και τα καλοκαίρια της πήγαινε στην Άρτα! “Τότε ήταν καλύτερα τα πράγματα. Είχαμε γειτονιά, παίζαμε στον δρόμο, τρέχαμε απολαμβάναμε την ηλικία μας. Όλα αυτά δηλαδή που πλέον δεν έχουμε στερήσει από τα παιδιά μας. ‘Ήμουν πειραχτήρι ως παιδί. Εκείνος που την πλήρωνε ήταν ο αδελφός μου ο Κώστας, που ήταν μικρότερος μου. Του έκανα λίγο δύσκολη τη ζωή.” Η τραγουδίστρια θυμάται αταξίες και κοπάνες που έκανε και μοιράζεται μαζί μας μια σκανταλιά που είχε κάνει: “Θυμάμαι μια φορά που πήγαμε με τους συμμαθητές μου, κρυφά, στο λούνα πάρκ. Κατέβηκα εγώ από την μπαλαρίνα με το αγόρι που με φλέρταρε τότε, με κρατούσε λίγο από τη μέση κι έπεσα πάνω στη μαμά μου, τον μπαμπά μου και τον παππού μου που είχαν έρθει για βόλτα. Όπως καταλαβαίνεις, άφησα παρέα, συμμαθητές και μεταφέρθηκα εσπευσμένα στο σπίτι.”

Στο πατρικό της στη Νέα Σμύρνη με τον αδελφό της

Η πρώτη της δουλειά ήρθε μετά από βοήθεια της γιαγιά της, τραγούδησε με τον Στέλιο και τον Άγγελο Διονυσίου. Ακολούθησαν μεγάλες συνεργασίες με αξιόλογους καλλιτέχνες. Το πρώτο της τραγούδι “Τη μοναξιά φοβάμαι” δεν άργησε να έρθει και η Αγγελική θα θυμάται πάντα την πρώτη φορά που το άκουσε στο ραδιόφωνο… Όσες αναποδιές και τρικλοποδιές και αν έφαγε δεν το έβαλε ποτέ κάτω. Στάθηκε στα πόδια της!

H Aγγελική μαθήτρια με τον αγαπημένο της αδελφό!

Ο άντρας που έχει σημαδέψει τη ζωή της είναι ο γιος της: “ Είναι το οξυγόνο μου, ο αέρας που αναπνέω. Είναι τα πάντα για μένα με κάνει ότι θέλει.” Όσο για τον έρωτα και τον ρόλο που παίζει στη ζωή της η Αγγελική δήλωσε: “ Έχω ερωτευτεί απόλυτα και ναι, με έχουν ερωτευτεί και το έχω νιώσει.” Η τραγουδίστρια δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ενός γάμου, ενώ θα ήθελε πολύ να χαρίσει ένα αδελφάκι στο μικρό Μπάμπη.

Για την απόφαση της να συμμετέχει στο διαγωνισμό της Εurovision δήλωσε: “Δεν είχα σκεφτεί ποτέ τον εαυτό μου στον διαγωνισμό. Όταν μου το είπε η εταιρεία μου, είπα αμέσως ναι. Αυθόρμητα. Περνάω και μια περίοδο που έχω πολλή όρεξη να κάνω καινούργια πράγματα, να δοκιμαστώ, όποτε δεν είχα δεύτερη σκέψη. Το μόνο που ήθελα είναι, ήταν να βρω ένα τραγούδι που να μου ταιριάζει. Και το βρήκαμε. Φυσικά ο στίχος θα είναι ελληνικός. “

Δες μερικές ακόμαπαιδικές φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η Αγγελική στο twitter της:

Read More

And More