Α. Ηλιάδη: Τα “έσπασε” με Πάολα και Β. Καρρά! Φωτογραφίες

Το τελευταίο διάστημα είναι αρκετά κουραστικό για την Αγγελική Ηλιάδη αφού βρίσκεται σε εντατικές πρόβες για την εμφάνισή της στον τελικό της Eurovsion αυτή την Δευτέρα. Όμως, η ίδια δεν παραπονιέται καθόλου! Αντίθετα, φαίνεται να βρίσκεται σε μια πολύ δημιουργική περίοδο, περνάει όμορφα με τον εαυτό της, όπως έγραψε και στο twitter της, ενώ βρήκε και χρόνο για διασκέδαση!

Την Παρασκευή το βράδυ η Αγγελική Ηλιάδη βρέθηκε στο πάρτι που οργάνωσε ο OGAE Greece και διασκέδασε μαζί με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες του ελληνικού τελικού. Μάλιστα πόζαρε χαμογελαστή και αγκαλιά με τον Αγάθωνα Ιακωβίδη αποδεικνύοντας το πόσο καλή σχέση έχουν παρά τα όσα ακούγονται. Άλλωστε η Αγγελική υπερασπίζεται το τραγούδι της γιατί, όπως έχει δηλώσει στο TLIFE, είναι ένα κομμάτι που αγαπάει πολύ.

Το ίδιο βράδυ η τραγουδίστρια πήρε καλούς της φίλους και διασκέδασε σε Πάολα και Καρρά ενώ ανέβαζε συνεχώς photo.

src=/files/Image/NEWS/2013/FEVROUARIOS/16-02/iliadi3.jpg

Η Πάολα τραγουδάει στην πίστα.

“Έτσι διασκεδάζουμε οι Έλληνες” έγραψε στο twitter της ανεβάζοντας την παραπάνω photo.

Ενώ λίγο αργότερα ανέβασε φυσικά και τον Βασίλη Καρρά!

Όσο με το ποιους πήγε; Λίγο μετά την εμφάνιση του Βασίλη Καρρά η Αγγελική Ηλιάδη ανέβασε μια ακόμη photo με δύο φίλους της, “τα αστέρια της”, όπως τους αποκάλεσε.

Εσένα, σου αρέσει το τραγούδι της Αγγελικής; Μπες και ψήφισε στο poll του TLIFE! Εμείς να της ευχηθούμε καλή επιτυχία στον τελικό της Eurovision, όπως και σε όλους!

Read More

And More