Αγγελική Ηλιάδη: Ποζάρει και μιλάει για τα τατουάζ της στο περιοδικό Inked!

Η αγάπη της Αγγελικής Ηλιάδη για τα τατουάζ είναι γνωστή. Έχει “χτυπήσει” στο σώμα της διάφορα σχέδια που το καθένα σημαίνει κάτι για εκείνη. Πρόσφατα μας τα παρουσίασε στην φωτογράφιση που έκανε για το περιοδικό Inked.

“Το πρώτο μου tattoo ήταν ένας ήλιος και ένα φεγγάρι στην πλάτη. Το “χτύπησα” όταν ήμουν 18 χρόνων στον Jimmy, στην Πλάκα. Το έκανα κρυφά από τους δικούς μου. Είχα δει την ξαδέρφη μου που είχε ήδη tattoo και τρελάθηκα”, δηλώνει η τραγουδίστρια.

/

“Για μένα τα tattoos είναι έκφραση. Τη στιγμή που με πιάνει να κάνω tattoo, αν δεν το κάνω, δεν θα αντέξω. Ετσι λειτουργώ εγώ και το προτιμώ. Όλα τα tattoos μου έχουν γίνει για κάποιο λόγο. Θέλω να θυμάμαι κάτι και να είναι μόνιμο πάνω μου”, αναφέρει στη συνέχεια.

To TLIFE είχε βρεθεί στα παρασκήνια της φωτογραφίσης! Από σήμερα το περιοδικό κυκλοφορεί με εξώφυλλο την αγαπημένη τραγουδίστρια και την συνέντευξή της που μιλάει για τα τατουάζ της!

/

Η όμορφη Αγγελική, για τις ανάγκες του εξωφύλλου, βρέθηκε στο εργοστάσιο της εταιρείας MEGARA RESINS – ANASTASSIOS FANIS SA στα Μέγαρα και πόζαρε μπροστά στο φωτογραφικό φακό του Δημήτρη Καψάλη.

Read More

And More