Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: “Ο γάμος δεν είναι κάτι που ονειρεύομαι!”

“Ο γάμος ως γάμος αυτός καθαυτός δεν είναι κάτι που θα φανταστώ και θα ονειρευτώ”, αποκάλυψε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου σε συνέντευξή της στο Close up. Η γνωστή ηθοποιός μιλά ανοιχτά για το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια και να προχωρήσει τη σχέση της.
“Το ενδεχόμενο της οικογένειας, ναι, κάποια στιγμή, εννοείται. Αυτή τη στιγμή τον βλέπω ως κάτι πολύ μακρινό, για να είμαι ειλικρινής. Μακρινό όχι ηλικιακά, αλλά σε σχέση με το πώς ζω. Αλλά το ενδεχόμενο μιας δεμένης και ευτυχισμένης οικογένειας είναι κάτι που νομίζω ότι είναι δώρο για καθέναν μας, όταν καταφέρει να το πετύχει”, είπε χαρακτηριστικά. .

Όσο για το πώς την περιγράφουν οι φίλοι της δήλωσε: “Νομίζω ότι είμαι αρκετά ευχάριστη στην παρέα! Νιώθω καλά με το να βλέπω τους ανθρώπους χαρούμενους και χαμογελαστούς γύρω μου, όπως επίσης έχω και εγώ από τους φίλους μου αυτήν την ανάγκη. Θα με περιέγραφαν ως καλή ακροάτρια, όταν συμβαίνει κάτι, και υπερβολικά ψύχραιμη, στα όρια της απάθειας, όταν ενδεχομένως θα ήθελαν να είμαι κάπως αλλιώς”.
Διάβασε περισσότερα στο Close up που κυκλοφορεί!

Read More

And More