Σ. Φειδά: Έξοδος στον κινηματογράφο!

Περισσότεροι από 500 προσκεκλημένοι πελάτες του Diners Club παρακολούθησαν την avant premiere της πολυαναμενόμενης ταινίας «Η Ζωή του Πι» του βραβευμένου με Όσκαρ Ανγκ Λι που πραγματοποιήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου στον κινηματογράφο Odeon Kosmopolis στο Μαρούσι. Η αποκλειστική προβολή της κινηματογραφικής ταινίας είναι η πρώτη από μία σειρά εκδηλώσεων που θα ακολουθήσουν, σε συνεργασία με την Odeon και την 20th Century Fox στο πλαίσιο των μοναδικών προνομίων που απολαμβάνουν οι κάτοχοι των καρτών Diners.

Η βραδιά δεν τέλειωσε με την προβολή της ταινίας, αλλά συνεχίστηκε με έντονο το Ινδικό χρώμα. Τα εδέσματα της τοπικής κουζίνας, ο παραδοσιακός χορός αλλά και η ινδική μουσική συνέθεσαν ένα μαγευτικό σκηνικό και ταξίδεψαν τους προσκεκλημένους στην χώρα καταγωγής του Πι, πρωταγωνιστή της ταινίας.

Ράνια Θρασκιά
/

Ανδρέας Φωτόπουλος, Ράνια Θρασκιά, Μανίνα Μενιδιάτη, Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Citi Ελλάδας
/

Σίσσυ Φειδά
/

Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Άλεξ Κάβδας
/

Η «Ζωή του Πι» είναι το νέο σκηνοθετικό έργο του Ανγκ Λι (σκηνοθέτη των: Το μυστικό του Brokeback Mountain, Τίγρης και Δράκος, Προσοχή: Πόθος) και βασίζεται στο ομώνυμο best-seller του Γιαν Μαρτέλ. Ο Πι, ένα δεκαεξάχρονο αγόρι από την Ινδία, μετακομίζει με την οικογένειά του στον Καναδά, μεταφέροντας μαζί και τον ζωολογικό τους κήπο. Κατά τη διάρκεια μίας τρομερής καταιγίδας το πλοίο στο οποίο επιβαίνουν βυθίζεται, και ο Πι σώζεται από θαύμα. Το αγόρι θα καταφέρει να επιβιώσει ζώντας σε μία σχεδία επί 227 ημέρες, υπό αντίξοες συνθήκες και με μοναδική συντροφιά μία τίγρη της Βεγγάλης.

Η επική περιπέτεια επιβίωσης του Πι είναι μία συναισθηματικά μαγευτική εμπειρία που θα εμπνεύσει, θα συγκινήσει και θα ταξιδέψει το κοινό σε έναν πρωτόγνωρο, αξέχαστο τόπο. Η ταινία θα προβληθεί και σε 3D.

Read More

And More