Κολλημένοι με την Scarlett Johansson: Η πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη!

Η Scarlett Johansson αποτελεί την απόλυτη φαντασίωση για πολλούς άνδρες. Είναι αναμφισβήτητα από τις πιο σέξι γυναίκες γυναίκες του Hollywood. Και δεν το λέμε μόνο εμείς αλλά και το ανδρικό περιοδικό Esquire.

To 2006 ανακηρύχθηκε ως η πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη και φέτος κατέκτησε τον τίτλο για δεύτερη φορά! Άφησε πίσω της και με διαφορά την περσινή νικήτρια, Mila Kunis. Μάλιστα, η ηθοποιός είναι η πρώτη γυναίκα που αναδεικνύεται από το αντρικό περιοδικό δύο φόρες ως η πιο σέξι γυναίκα…

Για να μην αφήσει λοιπόν καμία αμφιβολία ως προς αυτό έκανε για χάρη του περιοδικού μία καυτή φωτογράφιση. Ποζάρει μόνο ένα φανελάκι πάνω από τα εσώρουχα της στο εξώφυλλο του τεύχους Νοεμβρίου, που κυκλοφορεί στις 15 Οκτωβρίου, ενώ δήλωσε πως πρέπει να βιαστεί καθώς γρήγορα θα αρχίσουν να της προσφέρουν τους ρόλους της μαμάς κι όχι της νεαρής κοπέλας!

Η 28χρονη ηθοποιός παρόλο που τραβάει πάνω της όλα τα ανδρικά βλέμματα, έχει μάτια μόνο για έναν. Πρόσφατα, αρραβωνιάστηκε τον τον Γάλλο πρώην δημοσιογράφο Romain Dauriac και είναι έτοιμη να ντυθεί νυφούλα για δεύτερη φορά.

Βλέποντας τις παρακάτω φωτογραφίες σίγουρα πολλοί ζηλεύουν τον Romain! Τους αδικείς;