Κατερίνα Καινούργιου: Επιστροφή στη δουλειά, μετά το ταξίδι στο Λας Βέγκας!

Ένα ξεχωριστό Πάσχα μαζί με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο γιόρτασε φέτος η Κατερίνα Καινούργιου. Η γνωστή παρουσιάστρια του Alpha βρέθηκε στο Λας Βέγκας με τον καλό της και πέρασε όμορφες στιγμές μακριά από την Αθήνα.
Το ταξίδι τους ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα (το Σάββατο πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα) και η Κατερίνα μοιράστηκε με τους φίλους της στο Instagram φωτογραφίες από τη διαμονή τους στο εντυπωσιακό ξενοδοχείο. Παράλληλα, η ίδια αγάπησε ιδιαίτερα τα ανθισμένα λουλούδια που διακοσμούσαν τα περισσότερα σημεία της περιοχής και δεν σταμάτησε να φωτογραφίζεται με αυτά.
Ενώ, και για να ευχηθεί στους φίλους της για το Πάσχα, ανέβασε μια φωτογραφία με μια μοναδική σύνθεση λουλουδιών και έγραψε το ακόλουθο μήνυμα. “Καλή Ανάσταση αγαπημένοι μου. Εύχομαι η ανάσταση του Κυρίου να φέρει ευτυχία και γαλήνη στις ψυχές και στις καρδιές όλων μας… Χρόνια Πολλά σε εσάς και στις οικογένειές σας. Να περνάτε όμορφα”.

Ωστόσο, οι γιορτινές μέρες τελείωσαν και η Κατερίνα Καινούργιου έπρεπε να επιστρέψει στην Αθήνα για να ξεκινήσει τη δουλειά. Αυτό, όμως, φαίνεται πως δεν της χάλασε τη διάθεση, αφού ανέβασε μια φωτογραφία από την επιστροφή της, αναφέροντας πως είναι πολύ χαρούμενη που επιστρέφει στην Ελλάδα.
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More