Η πολύ κακή συνήθεια της Kim Kardashian όταν οι δικοί της άνθρωποι έχουν γενέθλια!

Η λέξη ανιδιοτέλεια και Kim Kardashian δεν έχουν καμία σχέση! Ή ακόμη καλύτερα, στα λεξικά δίπλα στην λέξη εγωκεντρισμός θα μπορούσε να υπάρχει άνετα η φωτογραφία της Kim Kardashian. Γιατί θέλει να στρέφει πάντα τα βλέμματα πάνω της! Ακόμη κι όταν θεωρητικά η μέρα πρέπει να είναι αφιερωμένη σε κάποιον άλλο! Σε αυτόν που έχει γενέθλια, ας πούμε!

Α, ναι! Η Kim Kardashian έχει αυτή την εκνευριστική συνήθεια να εύχεται στα γενέθλια των δικών της με μια φωτό την οποία θα ανεβάσει στο instagram της και στην οποία πρωταγωνίστρια είναι εκείνη! Γιατί στην φωτό που ανεβάζει με πρόφαση να ευχηθεί στον άλλο, εκείνη φροντίζει πάντα να είναι η πιο όμορφη!

Το έκανε το Σουκού στα γενέθλια της αδερφής της Khloe και με αφορμή αυτό θυμόμαστε και κάποιες από τις άλλες φορές που το έχει ξανακάνει (γιατί είναι άπειρες!)

/

Παρακάτω εύχεται στον σύζυγό της αλλά στην πραγματικότητα θέλει να μας θυμήσει πόσο όμορφη είναι σε αυτή την φωτό…
/
Εδώ λέει ότι αυτή την φωτογραφία με την κολλητή της Paris Hilton από το 2006 την βρήκε τυχαία την ίδια μέρα που η Paris είχε γενέθλια. Ψέματα! Στην πραγματικότητα ξόδεψε 256 ώρες για να βρει εκείνη την φωτό που η ίδια είναι πιο όμορφη από την Paris!
/
H Kylie Jenner έχει κάνει ολόκληρο αγώνα για να φουσκώσει τα χείλη της και κανείς να μην την θυμάται έτσι! Και στα γενέθλιά της, η Kim ποστάρει αυτή την φωτό για να της ευχηθεί. Εεεε, όχι!

/
Αλλά και στις φωτό που ανεβάζει για να ευχηθεί τάχα μου στην μεγαλύτερη αδερφή της, Kourtney, φροντίζει η ίδια να είναι σε πρώτο πλάνο. Τσέκαρε μόνο την φωτό κάτω δεξιά στην οποία η εορτάζουσα ίσα που φαίνεται!
/
Nice job Kim! Ευτυχώς δεν σε έχουμε φίλη να μας ευχηθείς!

Read More

And More