Καλομοίρα: Η ζωή με τα δίδυμα, τα επαγγελματικά σχέδια και η βάπτιση στην Ελλάδα

Το πρώτο της καλοκαίρι μαζί με τα μονάκριβα αγοράκια της πέρασε η Καλομοίρα στην Αμερική. Στο πλευρό της πάντα ο σύζυγός της Γιώργος Μπούσαλης που μοιράζεται μαζί της την χαρά των διδύμων. Η γλυκιά Καλομοίρα διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, κάνει σχέδια – επαγγελματικά και προσωπικά – για το μέλλον και δεν σταματά να χαμογελά…

Η ευτυχισμένη οικογένεια απολαμβάνει τον καλό καιρό στην Ουάσιγκτον, με απολαυστικές βόλτες στους δρόμους της αμερικανικής πρωτεύουσας.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευεσε το περιοδικό “OK”, η Καλομοίρα και ο Γιώργος μαζί με τα δίδυμα Δημήτρη και Νικόλα, απολαμβάνουν κάποιο δροσιστικό ρόφημα σε καφετέρια της Ουάσιγκτον.

Η Καλομοίρα αποφάσισε να μείνει στην Αμερική φέτος και να αποχωριστεί για λίγο διάστημα την λατρεμένη της Ελλάδα. Στην απόφαση της αυτή καθοριστικό ρόλο έπαιξαν και τα μικρά της αγγελούδια, αφού δεν ήθελε να τα ταλαιπωρήσει με το υπερατλαντικό ταξίδι.

Ο Γιώργος από την άλλη ξέκλεψε πέντε μέρες μέσα στο καλοκαίρι για να επισκεφτεί την Ελλάδα και να επιστρέψει και πάλι στην αγκαλιά της συζύγου του.

Το ζευγάρι σκοπεύει άλλωστε να κάνει την βάπτιση των μικρών Δημήτρη και Νικόλα στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στα Νιάτα Λακωνίας, το χωριό από όπου κατάγωνται και οι δύο τους.

Το πιθανότερο βέβαια είναι το μυστήριο να γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι, προκειμένου να έχουν μεγαλώσει λίγο τα μωρά και να μπορούν βέβαια να οργανώσουν τη βάπτιση με σύμμαχο τον καλό καιρό!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα μάλιστα του περιοδικού OK, η Καλομοίρα σκοπεύει να συνδυάσει την επίσκεψή της στην Ελλάδα με την ηχογράφηση ενός ολοκαίνουριου τραγουδιού. Γιατί μπορεί να περνά υπέροχα έχοντας στην αγκαλιά της τα δίδυμα αγοράκια της, η Καλομοίρα όμως εξακολουθεί να λατρεύει τη δουλειά της και τη μουσική.

Στο μεταξύ η Καλομοίρα δεν σταματά να ανεβάζει στην προσωπική της ιστοσελίδα φωτογραφίες από την καθημερινότητα με τους γιους της. Όπως η φωτογραφία που ακολουθεί, με τους Δημήτρη και Νικόλα να μας δείχνουν τα αστεία και αξιολάτρευτα φορμάκια τους!

Φυσικά η ζωή στην Αμερική δεν περιλαμβάνει μόνο καθήκοντα μαμάς. Η Καλομοίρα φροντίζει να απολαμβάνει την καθημερινότητα με καλούς φίλους και πολλές, πολλές από τις αγαπημένες της ξαδέρφες. Πριν λίγο καιρό η τραγουδίστρια αποφάσισε να παρακολουθήσει έναν αγώνα baseball (φωτό αριστερά), που όπως φαίνεται της αρέσει πολύ, ενώ μέσα στο καλοκαίρι απόλαυσε και μια συναυλία των γελόλυκων της ροκ Rolling Stone (φωτό δεξιά)!

Απολαμβάνει beauty μέρες… Στη φωτό φωτογραφίζεται στον καθρέφτη του κομμωτηρίου όπου βρέθηκε για να περιποιηθεί τα μαλλιά της, αλλά και να κάνει νέο μανικιούρ. “Πρέπει να κάνω μανικιούρ! Δεν έχω περιποιηθεί τα νύχια μου εδώ και κάποιο καιρό” σημειώνει κάτω από τη φωτογραφία.

Παράλληλα η Καλομοίρα συνεχίζει τη διατροφή και τη γυμναστική για να επανέλθει στην καλλίγραμμη φόρμα της. Όχι ότι χρειάζεται, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που έχουμε δει. Σε επικοινωνία του TLIFE με την Καλομοίρα μας εκμυστηρεύτηκε πως βρίσκεται σε πρόγραμμα “ολικής επαναφοράς” και σύντομα θα μας δώσει όλα της τα μυστικά για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης. Είναι κάποιες φορές όμως που η αυστηρή διατροφή την κουράζει και το ρίχνει λίγο… έξω! “Δεν μπορώ! Θα τρελαθώ αν προσέχω συνέχεια τι τρώω! Χρειάζομαι ένα διάλειμμα” έγραψε κάτω από τη φωτογραφία με την λαχταριστή πίτσα με μανιτάρια και τη σαλάτα του Καίσαρα.

Read More

And More