Καλομοίρα: Ποζάρει με την φουσκωμένη κοιλιά και δηλώνει έτοιμη να γίνει μανούλα!

Η Καλομοίρα είναι στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τα δίδυμα μωράκια της. Ποζάρει με την φουσκωμένη κοιλίτσα της και μιλά στο περιοδικό Hello για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τους πρώτους μήνες της κύησης και δηλώνει έτοιμη να γίνει μανούλα!



Πως ένιωσε όταν ο γιατρός της ανακοίνωσε ότι περιμένει δίδυμα;

Συγκινήθηκα πάρα πολύ! Ήμουν με την πεθερά μου στο γιατρό και αρχίσαμε και οι δύο να κλαίμε. Ήταν εκπληκτικό να βλέπεις στην οθόνη του υπερηχογραφήματος δύο μικρούς σάκους με μια μικρή κουκκίδα μέσα το καθένα.

Πήρε καθόλου βάρος αυτούς τους μήνες;

Τους δύο πρώτους μήνες έχασα αρκετά κιλά, γιατί αισθανόμουν συνεχώς άρρωστη, με ζαλάδες και εμετούς. Τώρα, όμως, τρώω πιο ισορροπημένα και έχω αρχίσει να βάζω βάρος. Έβαλα ήδη εννιά κιλά. Οι γιατροί μου είπαν πως θα ήθελαν να έπαιρνα, με τα δίδυμα, ιδανικά μέχρι 22 κιλά, γι’ αυτό κι εγώ προσπαθώ να μην τα υπερβώ.

Θα χαρακτήριζε εύκολη την εγκυμοσύνη της;

Όχι και τόσο πολύ. Είχα πολύ έντονα συμπτώματα στους πρώτους μήνες και γι’ αυτό έμενα στο σπίτι της πεθεράς μου, ώστε να μπορεί να με φροντίζει συνεχώς. Τώρα νιώθω έως 90 τοις εκατό καλύτερα και ειλικρινά χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτό. Μπορώ πλέον να οδηγώ ξανά και επιτέλους να βγω από το σπίτι.

Ο σύζυγός της πως νιώθει;
Είναι πράγματι πολύ ενθουσιασμένος με την όλη κατάσταση της αναμονής. Στην αρχή σοκαρίστηκε, όταν του ανακοίνωσα ότι περιμένω δίδυμα, αλλά τώρα μιλάει συνεχώς γι’ αυτό και διαβάζει ανελλιπώς βιβλία για δίδυμα παιδιά. Ανυπομονεί κι εκείνος να ζήσει το νέο κεφάλαιο στη ζωής μας.

Έχει συνειδητοποιήσει ότι σε πέντε μήνες θα γίνει μανούλα;
Νιώθω έτοιμη να κρατήσω στην αγκαλιά μου τα πλασματάκια μου και να τους δίνω φιλιά όλη την ημέρα. Σκέφτομαι ήδη πως θα τους μιλάω και θα τα αγαπάω και θα τα στηρίζω στη ζωή τους. Ελπίζω να είμαι τόσο καλή γονιός, όπως ακριβώς υπήρξαν για εμένα οι δικοί μου. Λατρεύω τη φιλοσοφία των γονιών μου σε σχέση με ο πως μεγάλωσαν την Georgia και εμένα. Μάθαμε να αγαπάμε η μία την άλλη και να υποστηριζόμαστε μεταξύ μας. Δεν υπήρξαμε ποτέ ανταγωνιστικές και ήμασταν πάντα η καλύτερη φίλη η μία για την άλλη. Εύχομαι, από τα βάθη της καρδιάς μου, κάτι αντίστοιχο να εμφυσήσουμε κι εμείς με τον Γιώργο στα δικά μας μωρά.

Διάβασε περισσότερα στο Hello που κυκλοφορεί

Read More

And More