Δέσποινα Καμπούρη: “Χρωστούσαμε αυτό τον γάμο στους γονείς μας”!

Η Δέσποινα Καμπούρη και ο Βαγγέλης Ταρασιάδης μετρούν πολλά χρόνια σχέσης ενώ έχουν και μια κόρη 2,5 ετών. Το καλοκαίρι οι δυο τους ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η γλυκιά δημοσιογράφος μίλησε στο περιοδικό People και εξήγησε γιατί επέλεξαν την συγκεκριμένη χρονική στιγμή για να κάνουν το επόμενο βήμα.

”Ήμασταν οικογένεια και εξακολουθούμε να είμαστε, είτε παντρευτούμε είτε όχι. Εμείς κάνουμε το γάμο πιο πολύ γιατί νιώθαμε ότι το χρωστούσαμε στους γονείς μας και σε κάποιους ανθρώπους που ήθελαν πολύ να γίνει, αλλά για μας δεν αλλάζει κάτι. Όπως νιώθαμε εξακολουθούμε να νιώθουμε”, απαντάει.

Τελικά ο γάμος είναι μια επιβεβαίωση για κάθε γυναίκα ότι γίνεται ένα με το σύντροφό της; ”Ισχύει αυτό, απλά είναι πιο έντονο όταν το ζευγάρι δεν έχει αποκτήσει παιδιά. Στη δική μας περίπτωση δεν αλλάζει απολύτως τίποτα”, εξομολογείται

Τι ήταν αυτό, όμως, που την κέρδισε στον Βαγγέλη; ”Νιώθω τη σιγουριά πως οτιδήποτε και να μου συμβεί θα με φροντίσει, θα με στηρίξει, θα με προσέξει. Αισθάνομαι φοβερή ασφάλεια κοντά του και αυτό είναι που με έκανε να νιώσω πως ο Βαγγέλης είναι ο άντρας που αγαπώ και θα αγαπώ. Νιώθω καλά. Είμαι πλήρης”, δήλωσε η Δέσποινα.

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί

Read More

And More