Κ. Καραφώτης: “Δεν έχει ξυπνήσει το πατρικό μου ένστικτο!”

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Κώστας Καραφώτης, μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή “Ποτέ όπως πριν” και στον Γιάννη Γαλανόπουλο. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε ότι θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο στη ζωή του, ότι δεν ενδιαφέρεται να έχει μια διάσημη στο πλευρό του και πως δεν ευθύνονται οι παπαράτσι για όσες φορές έχει χωρίσει.

Μιλώντας αρχικά για το πως αντιμετωπίζει τις εκπλήξεις, ο γνωστός τραγουδιστής είπε το εξής: “Δεν μου αρέσουν οι εκπλήξεις. Επειδή θέλω να ξέρω και να ελέγχω τα πάντα, μου έχει μπει στο μυαλό μου ότι η έκπληξη είναι κάτι το οποίο δεν ήξερα και μου διέφυγε, ότι ήταν κάτι που παίχτηκε πίσω από την πλάτη μου, ας πούμε, και το περνάω σαν αρνητικό μέσα μου έστω κι αν η έκπληξη ήταν για καλό. Έχω ένα θεματάκι!”.
Όσον αφορά τις σχέσεις, ο Κώστας δήλωσε πως συνήθως προέρχονται από το χώρο που κινείται ο καθένας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως εκείνος θέλει να βγαίνει μόνο με διάσημες. “Γιατί να κάνω σχέση με μια “επώνυμη” και όχι με μια κοπέλα που μπορεί να δουλεύει στο μπαρ του μαγαζιού που εμφανίζομαι; Άνετα θα έκανα κάτι και με αυτήν. Και είναι και καλύτερα να μην την ξέρουν τα περιοδικά. Περνάς καλύτερα έτσι”, είπε και συμπλήρωσε: “Σίγουρα, εκτός από τις σχέσεις που ξέρει ο κόσμος, έχω κάνει και άλλες, τις υπόλοιπες φορές δεν ήμουν σε μοναστήρι! Έκανα σχέσεις με ανθρώπους που δεν ήταν διάσημοι. Το προφυλάσσω κι εγώ πολύ τώρα πια. Μην αρπαχτούν πάλι με τα προσωπικά μου, δεν το αντέχω!”
Σε ερώτηση αν θα ήθελε να κάνει οικογένεια και να γίνει πατέρας, ο γνωστός τραγουδιστής εξομολογήθηκε το εξής: “Από τη μια έχω απογοητευθεί που δεν έχει ξυπνήσει το πατρικό μου ένστικτο. Από την άλλη, όσους έχω ρωτήσει, μου έχουν πει ότι μέχρι τη στιγμή που η γυναίκα τους, τους ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος, δεν το είχαν νιώσει ούτε αυτοί. Αυτό με καθησυχάζει λίγο”.
Για τους παπαράτσι και το αν χώρισε ποτέ εξ’ αιτίας του κυνηγητού τους, ο ίδιος ανέφερε πως δεν ευθύνονται εκείνοι για τον κάθε χωρισμό του. “Τον πρώτο καιρό που βγήκα από το Fame Story είχα πάντα έναν παπαράτσι δίπλα μου. Πώς ήταν; Δεν ζεις μ’ αυτούς τους ανθρώπους. Τα νεύρα ήταν πάρα πολλά! Στερήθηκα πολλά πράγματα και όσον αφορά στην τότε σχέση μου. Δεν μπορούσα να κάνω πράγματα”, δήλωσε χαρακτηριστικά και παραδέχτηκε πως δεν έχει χωρίσει εξ’ αιτίας των παπαράτσι και της έκθεσης της προσωπικής του ζωής.
Τέλος, σε ερώτηση για την οικονομική κρίση, ο Κώστας Καραφώτης είπε: “Επειδή το χρήμα γλυκαίνει πάρα πολύ τον κόσμο, είτε λέγεται τραγουδιστής, είτε επιχειρηματίας, αναγκαστικά κάποιος πάει να κάνει μια κίνηση που θα του αποφέρει κέρδος. Μακροχρόνια όμως αυτό μας έφερε στην κατάσταση αυτή. Απλώς, με το “το παρατραβήξατε”, παίρνει πολλούς η μπάλα. Επιχειρηματίες, δισκογραφικές και όσους παίρνουν μερίδιο από έναν καλλιτέχνη”.

Read More

And More