Κ. Καραβάτου: “Με τον Κρατερό μετά το πρώτο τρίμηνο ξέραμε ότι θέλουμε οικογένεια”

Η Κατερίνα Καραβάτου είναι ήδη στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο ερχομός της κόρης της είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή της και του αγαπημένου της Κρατερού Κατσούλη. Η παρουσιάστρια του “Κους Κους το μεσημέρι” μίλησε για όλα αυτά και πολλά άλλα στην επίσης έγκυο Δέσποινα Καμπούρη.

Η εγκυμοσύνη και ο Η1Ν1
“Με τον Κρατερό μετά το πρώτο τρίμηνο ξέραμε ότι θέλουμε να κάνουμε οικογένεια. Του το είπα από το τηλέφωνο, το πρώτο τετράμηνο ήμασταν συγκρατημένοι. Η εγκυμοσύνη μου συνέπεσε με το να αρρωστήσω σοβαρά ήταν ζόρι, εκείνες οι δεκαπέντε μέρες δεν ήταν και οι ωραιότερες της ζωής μου, είχα τον ιό Η1Ν1”, δήλωσε η Κατερίνα. “Μου είχε πει ο γιατρός να προσέχεις να μην αρρωστήσεις. Τρίτη μου το είπε, Πέμπτη αρρώστησα! Ήταν μια περίοδος που ανησυχούσα πολύ, εγώ για το μωρό και όλοι οι υπόλοιποι για μένα. Ήταν πολύ νωρίς με την εγκυμοσύνη και δεν μπορούσα να πάρω φάρμακα, αν δεν πήγαιναν καλά τα πράγματα, και δεν τα κατάφερνε από μόνος του ο οργανισμός, θα έπρεπε να διακοπεί η εγκυμοσύνη -(κομπιάζει)- πράγμα που δεν θα ήταν ωραίο”, συνέχισε η ιδια.

“Παλαιότερα είχα μια εγκυμοσύνη που δεν προχώρησε μας είχε επηρεάσει και τους δυο, όταν έχεις περάσει από αυτό το στάδιο δεν λες πολλές κουβέντες, ελπίζεις, είσαι αισιόδοξος και γιατί να μην είσαι; Δεν είναι κάτι που δεν συμβαίνει, μπορεί να συμβεί για πολλούς λόγους”, συμπλήρωσε. “Αυτό που κατάλαβα εκ των υστέρων είναι ότι δεν πρέπει κανείς να χάνει το κουράγιο του, το θάρρος του, δεν πρέπει να σταματήσει να ελπίζει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι με το που τα ξανά καταφέρνεις είναι όλα δικά σου και δεν χρειάζεται προσοχή”, υπογράμμισε η παρουσιάστρια.

“Και αυτή τη στιγμή κλείνω τον έκτο μήνα, και ακόμη και τώρα δεν αφήνω τον εαυτό μου ελεύθερο ούτε να ονειρευτεί, θέλω να είμαι εγκρατής”, είπε χαμογελώντας.

“Κους κους” και του χρόνου;
“Αν δεν πέσουν οι υπογραφές δεν μπορείς να λες πολλά πράγματα. Νομίζω ότι ο σταθμός είναι εξαιρετικά χαρούμενος με τη φετινή πορεία της εκπομπής αυτό έχω εισπράξει, αυτό γνωρίζω και μέχρι εκεί μπορώ να πω”, ξεκαθάρισε μέσα από το “Lifestyle” η Κατερίνα. Όσο για τις φήμες που θέλουν τον Alpha να της έχει προτείνει την παρουσίαση του δεύτερου κύκλου του “Big Brother” η ίδια απαντά: “Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα. Το “Big Brother” έχει την καλύτερη παρουσιάστρια ούτως ή άλλως”

Έχει βρει ήδη γαμπρό για την κόρη της!
“Γαμπρό έχουμε καβατζάρει ήδη, τον γιο της Σίσσυς Χρηστίδου, τον Φίλιππο, που είναι αντράκι και παίζει μουσική” είπε γελώντας.

Read More

And More