K. Kardashian: Η επίσκεψη στο γυμναστήριο και οι πρώτες δηλώσεις για το φύλλο του μωρού!

Η Kim Kardashian περιμένει τον καρπό του ερωτά της από τον Kanye West. Το ζευγάρι ανυπομονεί να έρθει στον κόσμο το μωρό τους.

Η Kim είναι περίπου 3 μηνών έγκυος. Ο τραγουδιστής αποκάλυψε το χαρμόσυνο γεγονός κατά τη διάρκεια συναυλίας του το βράδυ της Κυριακής, ενώ αργότερη η αγαπημενη του έγραψε στο Twitter: “Είναι αλήθεια!! Ο Kanye και εγώ περιμένουμε παιδί. Νιώθουμε τόσο τυχεροί και ευλογημένοι και ευχόμαστε να ήταν εδώ οι οικογένειές μας για να γιορτάσουμε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή”.

Το ζευγάρι ανυπομονεί πρώτα απ’ όλα όμως να μάθει το φύλο του μωρού του. “Φυσικά και θέλω να ξέρω. Δεν μπορώ να μάθω ακόμα, αλλά θέλω πολύ. Δεν έχω προτίμηση στο φύλο, μόνο να είναι υγιές το μωρό”, δήλωσε η τηλεπερσονα.

Μέχρι στιγμής έχει σταθεί τυχερή γιατί δεν υποφέρει από ανεπιθύμητα συμπτώματα εγκυμοσύνης και η μοναδική παραξενιά της στο φαγητό είναι το σούσι. “Το λιγουρεύομαι, αλλά δεν μπορώ να το φάω, οπότε τρώω πολλά καρότα, σέλινο και κάθε λογής λαχανικών”, δηλώνει. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την τηλεπερσονα στην πρόσφατη επίσκεψη της στο γυμναστήριο.

Φαίνεται πως θέλει να διατηρήσει την φυσική της κατάσταση γνωρίζοντας πως θα πάρει αρκετά κιλά με την εγκυμοσύνη. “Νιώθω καλά. Δεν έχω πρωινές ναυτίες ωστόσο η εγκυμοσύνη δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Όλοι λένε ότι είναι εύκολη και διασκεδαστική. Εγώ όμως πιστεύω ότι πρόκειται για μια προσαρμογή κατά την οποία πρέπει να γνωρίσεις ξανά το σώμα σου”, εξομολογήθηκε η ίδια.

Read More

And More