Khloe Kardashian: Το δείπνο με τον σύζυγό της στην Ελλάδα και το μαγαζί που θέλει να αγοράσει!

H τρίτη και μικρότερη αδερφή της Kim και της Kourtney, Khloe Kardashian, δεν επισκέπτεται για πρωτη φορά την χώρα μας. Το 2010 είχε ξανάρθει με τον σύζυγό της και μπασκετμπολίστα Lamar Odom, μετά από ένα αγώνα που είχε παίξει με την ομάδα του στην Τουρκία και που είχε κερδίσει.

Όταν ήρθαν στην Ελλάδα, η Khloe είχε κατενθουσιαστεί με την χώρα μας και πιο πολύ με το παραθαλάσσιο εστιατόριο που είχαν δειπνήσει. Τότε είχε γραψει η Khloe στο site της: “Όσο ήμουν στην Ελλάδα με τον Lamar στην Ελλάδα, είχαμε δείπνο σε ένα τέλειο εστιατόριο! Εγώ νομίζω ότι το έλεγαν “Αφροδίτη”, αλλά ο Lamar epιμένει ότι κάνω λάθος. Ούτε αυτός όμως θυμάται… LOL! Όπως και να χει αυτό το μέρος είναι εκπληκτικό! Είναι ακριβώς πάνω στη θάλασσα και είναι μισό εστιατόριο και μισό club. Σοβαρά θα ήθελα να το αγοράσω κάποια ημέρα! Το βράδυ που πήγαμε το club ήταν κλειστό και είχαμε ένα ήσυχο, ρομαντικό δείπνο. Για το φαγητό θα πέθαινα, τόσο καλό! Την επόμενη φορά που θα πάω στην Ελλάδα, σίγορα θα ξαναπάω!”

Αυτή τη φορά μάλλον θα ναι λίγο δύκολο να ξαναεπισκεφτεί αυτό το εστιατόριο στην Αθήνα, αφού θα μείνει με όλη την οικογένεια μόνο στη Μύκονο. Πάντως είναι κάτι που θυμάται καλά και τώρα που ήρθε και πάλι στην Ελλάδα, της ξύπνησαν αναμνήσεις και τουίταρε για εκείνο το δείπνο.

Οι φωτογραφίες με τον άντρα της από τον Αύγουστο του 2010.

Read More

And More