Πίσω στην κορυφή της σελίδας
04.05.2012 | 07:22

Σ. Καρύδη: “Έφθασα στα πρόθυρα του γάμου, αλλά ποτέ δεν το ήθελα!”

Σ. Καρύδη: “Έφθασα στα πρόθυρα του γάμου, αλλά ποτέ δεν το ήθελα!”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Για τη φιλία της με την Βίκυ Σταυροπούλου και την παράσταση “Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης” που πρωταγωνιστεί στη Θεσσαλονίκη, τον έρωτα, την κατάθλιψη και το γάμο που συνεχώς αναβάλλει μίλησε η Σμαράγδα Καρύδη.
 
Η γνωστή ηθοποιός έδωσε μια ξεχωριστή συνέντευξη στο περιοδικό “Glow” και μίλησε για όλους και για όλα, ξεκαθαρίζοντας ότι προσπαθεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. “Δε λέω τα πάντα, αλλά προσπαθώ να μην είμαι ψεύτικη. Αυτό που δείχνω θέλω να είμαι κιόλας, γιατί βαριέμαι να προσποιηθώ... Κάθε άνθρωπος ανάλογα με την αισθητική του αποφασίζει τι θέλει να υποδυθεί και πώς να πορευτεί. Και μετά γίνεται αυτό που διαλέγει να υποδυθεί”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
 
Για τις φιλίες της με συναδέλφους δήλωσε: “Έχω σταθερούς φίλους που έχουν μείνει οι ίδιοι στο χρόνο. Απλώς κάποιες φορές προστίθενται κάποιοι άνθρωποι στην πορεία. Δεν είμαι καχύποπτη. Η ζωή στο δείχνει ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν από τη ζωή σου. Δεν κάνω κάτι, ούτε βάζω εμπόδια που πρέπει να υπερπηδήσουν οι άνθρωποι για να γίνουν φίλοι μου. Συνήθως, από την αρχή το καταλαβαίνεις όταν κολλάς με κάποιον”.
 
Παράλληλα, η Σμαράγδα παραδέχεται ότι είναι αισιόδοξη: “Είμαι φύσει αισιόδοξη, αλλά μερικές φορές νιώθω να αδειάζουν οι αποθήκες μου, σαν να είναι οργανικό. Εκεί φρικάρω, όταν τα δω όλα μαύρα."

Τι είναι αυτό που την φοβίζει;

"Φοβάμαι τη φάση της κατάθλιψης. Το ξεπερνάω δουλεύοντας -η δουλειά είναι το καλύτερο φάρμακο. Κι αν βαρεθείς τη δουλειά και σταματήσεις να βάζεις στόχους μπορεί να βουλιάξεις. Γιατί με τα χρόνια που περνάνε αυτό έρχεται και σε βρίσκει πιο συχνά απ’ ότι όταν είσαι 20”, είπε.
 
Για το ενδεχόμενο του γάμου εξομολογήθηκε: “Εφόσον δεν έχω παντρευτεί μέχρι τώρα σημαίνει ότι δεν το ήθελα. Με αγάπησαν άντρες και είχα σχέσεις που θα μπορούσα να το πάω προς τα εκεί. Έφτασα στα πρόθυρα, αλλά ποτέ δεν το ήθελα..."

"Μπορεί να αλλάξει αυτό, δεν έχω θέμα με το γάμο, γιατί δεσμεύομαι και με φίλους και τις σχέσεις, είμαι πολύ σταθερή, αλλά η αίσθηση της μονιμότητας, ότι υπογράψαμε ένα χαρτί με φρικάρει. Άσε με μόνη μου και δε θα φύγω. Θα μου άρεσε να έχω άπλετο χρόνο μπροστά μου και να το αναβάλω διαρκώς. Για τα πάντα θα μου άρεσε αυτό, αλλά είναι πολύ συγκεκριμένος ο χρόνος που έχουμε. Η αναβολή είναι η καλύτερή μου φίλη”, συμπλήρωσε.
 
Τέλος, για τη φάση που βρίσκεται τώρα δήλωσε: “Νιώθω ότι είμαι σ’ ένα σταυροδρόμι απολογισμού και του τι θα κάνω από εδώ και μπρος. Τις επιλογές εμείς τις φτιάχνουμε. Δεν ψάχνω για ευκαιρίες, ψάχνω εγώ να αποφασίσω τι θέλω να κάνω”.
 

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10