Ν. Καρρά: “Είμαι πολύ ενοχικός άνθρωπος για να απατήσω”

Η σειρά “50 – 50” συνεχίζει και φέτος να αποτελεί μία από τις πρώτες επιλογές των τηλεθεατών και μέσα από αυτήν έχουμε αγαπήσει και τους πρωταγωνιστές της! Μία από αυτούς είναι και η Νικολέττα Καρρά, που υποδύεται την αγαπημένη του Παυλίτο και έτσι θα ήθελε και η ίδια να μείνει καθώς δεν έχει σκεφτεί πως θα μπορούσε να χωρίσει μαζί του.

“Όχι δεν το έχω σκεφτεί και η αλήθεια είναι πως ούτε καν σαν ιδέα μου αρέσει. Σαν Μαρία γιατί τον αγαπώ και γιατί έχω και τον Θανασάκη μαζί του σαν Νικολέττα γιατί έχω τους δικούς μου συναισθηματικούς λόγους. Τόσα χρόνια σ’ αυτό το σήριαλ έχω υπάρξει σύντροφος του Μπουλά και δεν θα ήθελα ν’ αλλάξει αυτό΄, δηλώνει σε συνέντευξή της στο TvZapping

Τι λέει όμως για το τρίτο πρόσωπο που πάει να μπει αναμεσά τους; “Ο Τραϊανός, κακά τα ψέμματα, αρέσει στην Μαρία, ωραίο παιδί είναι αλλά τον βρίσκει ίσως ως μία διέξοδο. Είναι και ευάλωτη ενώ και ο Τραϊανός, μαεστρικά θα έλεγα, την “ψήνει” πως μαζί του θα μπορούσε να απολαύσει την ζωή της.”

Φαίνεται πως το Μαράκι όμως αγαπάει πολύ τον Παυλίτο της για να τον απατήσει. Την ίδια άποψη ενστερνίζεται η ηθοποιός και στην προσωπική της ζωή όμως καθώς δηλώνει κατά της απιστίας. “Αν βρεθώ σε σημείο να σκεφτώ να κάνω κάτι, πρώτα χωρίζω και μετά χωρίς τύψεις κάνω ότι μου κατέβει. Είμαι πολύ ενοχικός άνθρωπος για να απατήσω. Θα αισθάνομαι για χρόνια δυστυχισμένη”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η όμορφη Νικολέττα μιλάει στη συνέχεια για όσους υποστηρίζουν πως φέτος η σειρά δεν έχει την δυναμική που είχε τις άλλες χρονιές: “Ο κόσμος περίμενε με μεγάλη ανυπομονησία την σειρά, με μερικούς, για δικούς τους λόγους να την περιμένουν στη γωνία. Και ογδοντάρια να έκανε το σήριαλ οι καλοθελητές αυτοί θα έβγαιναν και θα έλεγαν ότι τα επεισόδια δε είναι και τόσο καλά. Είχαν σκοπό τους να πετάξουν το δηλητήριο τους…”

Όσο για τον πως βλέπει την ιδέα και για τέτατρο κύκλο απαντά: “Why not? Είναι αυτό που λέω, πως το “Πενήντα-πενήντα” έχει γίνει πλέον θεσμός. Φαντάζεσαι να είναι εξήντα χρονών και να παίζω το Μαράκι -γιαγιά;”

Read More

And More