Ν. Καρρά: Τα συναισθήματά της μόλις δύο εβδομάδες πριν τον γάμο της με τον Φ. Πιττατζή!

Η Νικολέτα Καρρά σε δύο εβδομάδες παντρευεται τον αγαπημένο της Φώτο Πιττατζή! Οι προετοιμασίες για μία από τις σημαντικότερες ημέρες στην ζωή της ηθοποιού και του Κύπριου επιχειρηματία έχουν ήδη γίνει. Λίγο πριν το γάμο της, η Νικολέτα μοιράζεται με τους αναγνώστες του κυπριακού Down Town τα συναισθήματά της και τα όνειρα που κάνει με τον άντρα της ζωής της.

Έχεις αγωνία για τη μέρα του γάμου σου που πλησιάζει;
Καθόλου! Έχω φροντίσει φυσικά για όλα όσα μπορούσα, ώστε να πάνε όλα καλά. Αλλά, αγωνία δεν έχω καθόλου. Χαρά έχω μόνο και ειδικά τώρα που έχουν οργανωθεί τα περισσότερα από αυτά που εκκρεμούσαν, μόνο χαλαρώνω, περιμένοντας εκείνη την ώρα…

Δεν μπορεί! Θα υπάρχει κάτι που να σε αγχώνει…

Κοίτα, προσπαθώ να μην αγχώνομαι για κάτι, γιατί πραγματικά είναι ένα γεγονός που πρέπει να το απολαύσουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Αν ίσως, κάποιες φορές, με προβληματίζει κάτι, αυτό είναι ο καιρός. Αν και γενικά, η Κύπρος μάς έχει μάθει εκείνες τις μέρες να έχει εξαιρετικό καιρό, οπότε θέλω να πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά.

/

Από πότε ξεκίνησες τις προετοιμασίες για το γάμο;
Όχι πολύ καιρό πριν. Σκέψου ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δύο μόλις εβδομάδες πριν από το γάμο, δεν έχω διαλέξει ακόμα βέρες και ούτε ο Φώτος κοστούμι!

Νυφικό, όμως, θα έχεις σίγουρα επιλέξει…
Αυτό ναι.

Πώς θα είναι, λοιπόν, το νυφικό σου; Τι το ιδιαίτερο θα έχει;

Δεν μπορώ φυσικά να αποκαλύψω το νυφικό μου, το καταλαβαίνεις, αλλά το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι θα είναι απλό αλλά ταυτόχρονα πρωτότυπο. Εξάλλου, όπως ξέρεις, δεν μου αρέσουν οι υπερβολές γενικά σε τίποτα, σε οτιδήποτε αφορά στη ζωή μου ενώ, από την άλλη, είναι και στη φύση μου να επιλέγω πάντα κάτι διαφορετικό από το αναμενόμενο.

/

Τουλάχιστον θα μου πεις αν θα έχει γενικά κάτι ιδιαίτερο η εμφάνισή σου τη συγκεκριμένη μέρα;
(γελά) Θα έχει κάτι που μπορείς να χαρακτηρίσεις «ιδιαίτερο» αλλά, όπως καταλαβαίνεις, πάλι δεν μπορώ να στο πω!

Λένε πως οι γυναίκες θεωρούν τη μέρα του γάμου τους τη σημαντικότερη της ζωής τους. Ισχύει και για σένα αυτό;

Κοίτα, δεν θέλω να σκέφτομαι έτσι, γιατί θα αγχωθώ (γελά). Θέλω να σκέφτομαι ότι είναι ένα μεγάλο πάρτι για φίλους, γνωστούς, συνεργάτες και συγγενείς, για επισημοποίηση της σχέσης μας που, έτσι κι αλλιώς, είχαμε σκοπό να συνεχίσουμε και να εξελίξουμε. Πιστεύω ότι όντως θα είναι μοναδική εμπειρία, αλλά δεν θέλω να βάζω ταμπέλες – έστω κι αν πιστεύω κατά βάθος ότι θα αποδειχθεί μετά ότι ήταν όντως από τις σημαντικότερες μέρες στη ζωή μου (χαμογελά).

Περισσότερα στο Down Town Κύπρου που κυκλοφορεί

Read More

And More