Κατερίνα Καινούργιου: Πώς διατηρείται στα 57 κιλά!

Η Κατερίνα Καινούργιου διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της showbiz. Αυτό δεν χωράει καμία αμφιβολία. Σε κάθε της ανάρτηση στο instagram δέχεται δεκάδες σχόλια για το καλογυμνασμένο κορμί της και την σέξι εμφάνισή της, ενώ συχνά η παρουσιάστρια φροντίζει να μας δείχνει και μικρά fitness μυστικά.

Αυτά έχουν να κάνουν κυρίως με τη γυμναστική που ακολουθεί και έχει μπει στη ζωή της τον τελευταίο χρόνο. Αυτό έχει αλλάξει θετικά και την διάθεσή της. Ποιον τρόπο εκγύμνασης προτιμά;

src=/files/Image/NEWS/2015/FEBRUARY/19-02/katerinakainourgiou1.jpg

Tρεις φορές την εβδομάδα κάνει ασκήσεις pilates, ενώ από το καθημερινό της πρόγραμμα δεν λείπει η αερόβια προπόνηση, το περπάτημα ή το γρήγορο βάδην σε διάδρομο γυμναστικής στο σπίτι της. Όταν φτιάχνει ο καιρός στο πρόγραμμα γυμναστικής της μπαίνει και το κολύμπι.

Κάνει pilates τρεις φόρες την εβδομάδα, καθημερινά αερόβια προπόνηση, περπάτημα ή γρήγορο βάδην σε διάδρομο γυμναστικής στο σπίτι της. Όταν φτιάχνει ο καιρός, βάζει στο πρόγραμμά της και το κολύμπι.

/

Το βάρος της παραμένει σταθερό στα 57 κιλά από τότε που ακολουθεί πιστά το παραπάνω πρόγραμμα. Φυσικά, σημαντικό ρόλο παίζει και η διατροφή που ακολουθεί και την αποκάλυψε στο περιοδικό OK!. Βασίζεται σε καλό και ισορροπημένο πρωινό, τρώει σταθερά μεσημεριανό και βραδινό στα οποία προτιμά κρέας ή ψάρι με σαλάτα, ενώ κάθε μέρα το πρωί πίνει ένα ποτήρι ζεστό νερό, στο οποίο έχει στύψει ένα λεμόνι.

Η νέα της εμμονή είναι το πράσινο τσάι και έχει προσθέσει και το ρόδι στη διατροφή της, είτε σε χυμό είτε σκέτο ως φρούτο. Αποφεύγει τα τηγανητά και τις σοκολάτες, τρώει μακαρόνια μόλις μία φορά την εβδομάδα και πίνει ελάχιστο αλκοόλ. Τέλος, επιλέγει προϊόντα χωρίς γλουτένη.

Read More

And More