Κατερίνα Λάσπα: “Τα τρία τελευταία χρονιά κάνω μπότοξ στο μέτωπο”

Η Κατερίνα Λάσπα φωτογραφίζεται με μαγιό και μιλάει στο περιοδικό OK! και τον δημοσιογράφο Αστέρη Κασιμάτη για τα τηλεοπτικά λάθη της, τις πλαστικές επεμβάσεις και την “αντρική” πλευρά της μέσα στο σπίτι. Η παρουσιάστρια , σύζυγος του Νεκτάριου Νικολόπουλου εξηγεί στο περιοδικό ΟΚ! ότι η έντονη προσωπικότητά της είναι αυτή που την φέρνει συχνά σε ένταση με τον επιχειρηματία. Ωστόσο, ο γάμος τους δεν έχει περάσει ποτέ μέχρι σήμερα κρίση και όλα όσα ζει δεν θα τα άλλαζε με τίποτα.

Στην ερώτηση αν σκέφτεται να κάνει και δεύτερο παιδί τώρα που η κόρη της Σάρρα είναι 4,5 ετών εξηγεί πως είναι καλυμμένη. Αν ποτέ έκανε ένα ακόμη παιδί θα ήταν γιατί ξέρει πόσο σημαντική είναι η σχέση ανάμεσα στα αδέρφια.

Η ίδια δεν διστάζει να μιλήσει και για την ηλικία της αφού σε λίγο καιρό κλείνει τα 41. “Δεν έχω πρόβλημα με τον χρόνο. Τα 40 τώρα είναι τα νέα 25. Αλλά τώρα έχει ανηφόρα. Πάμε για τα 50, Δεν έχει προς τα πίσω, γι’ αυτό ακούγεται πολύ. Αυτή η ανηφοριά μού τη δίνει, με ξενίζει το νούμερο”, αναφέρει.

Ακόμα, μίλησε και για τις πλαστικές επεμβάσεις ενώ παραδέχτηκε ότι κάνει μπότοξ τα τρία τελευταία χρόνια στο μέτωπο. “Για τις ρυτίδες που μου έχουν μείνει από τα 12 χρόνια πρωταθλητισμού στην κολύμβηση που έκανα”, εξηγεί.

Και συνεχίζει: “Κάθε ρυτίδα είναι μια ιστοριούλα. Να είναι καλά η μητέρα μου, έχω καλό DNA. Αλλά αν παρτσαλιάσω εντελώς, ό,τι είναι θα το κάνω.”



Η Κατερίνα εκμυστηρεύτηκε ακόμα ότι έκανε αισθητική επέμβαση μείωσης του στήθους της για λειτουργικούς λόγους. “Δεν πήγα να τα κάνω διπλά, αλλά να γλιτώσω από πέντε συρτάρια σουτιέν που είχα”, αναφέρει χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας πως το μεγάλο στήθος ήταν ενοχλητικό καθώς είναι υπερκινητική και αθλητικός τύπος.

Τέλος, μίλησε για την επιστροφή της στα τηλεοπτκά πράγματα για την οποία ανυπομονεί χωρίς όμως να δώσει πολλές λεπτομέρειες.

Διάβασε περισσότερα στο OK! που κυκλοφορεί

Read More

And More