H Κατερίνα Παπουτσάκη στο TLIFE: Ο τραυματισμός στα γυρίσματα και η ταύτιση με το ρόλο της… σταρ!

Ταλαντούχα ηθοποιός, ευτυχισμένη μανούλα (έχει έναν πανέμορφο γιο) και wannabe πρωταθλήτρια του curling με την… “Εθνική Ελλάδος”. Η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει ένα ακόμη λόγο να χαμογελά φέτος, αφού πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη που κέρδισε από την πρώτη στιγμή την αγάπη του κόσμου.
Η “Φοίβη Παπαδάτου” που υποδύεται στη σειρά είναι μια πραγματική σταρ, μία γυναίκα που γνώρισε τη φήμη, τη δόξα, τη δημοσιότητα και τελικά δεν αποκόμισε απολύτως τίποτα από όλα αυτά. Έχοντας βαρεθεί τους πάντες και τα πάντα, ξεκινά κι αυτή από το μηδέν, σε μία προσπάθεια να βρει αυτό το κάτι που θα την κάνει ευτυχισμένη.

/

Πώς αντιμετωπίζει, όμως η Κατερίνα Παπουτσάκη το νέο της ρόλο, τι έγινε όταν μια απροσεξία οδήγησε στον τραυματισμό της και γιατί συγκινείται και κλαίει;
Το TLIFE την συνάντησε στο παγοδρόμιο που γίνονται τα γυρίσματα και εκείνη με ειλικρίνεια αποκάλυψε: “Δεν είχα ιδέα πώς υπάρχει αυτό το άθλημα και μόλις το άκουσα τρομοκρατήθηκα γιατί δεν ήμουν ποτέ καλή στα αθλήματα. Θα έλεγα μάλιστα ότι είμαι πολύ κακή. Από μικρή ο μπαμπάς μου με έλεγε βαρυ-κόκκαλη, επειδή δεν το είχα καθόλου. Ήθελα όμως, πάρα πολύ να παίξω αυτόν το ρόλο και να συμμετέχω σε αυτήν τη δουλειά. Οπότε είπα θα το προσπαθήσω και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, έχοντας μεγάλο τρόμο στο πίσω μέρος του μυαλού μου”.

/

Πώς ήταν, όμως, τα πρώτα μαθήματα στον πάγο και τι συνέβη όταν τραυματίστηκε;
“Όταν τελικά ήρθαμε εδώ και είδα πως δεν είναι τόσο τρομερά τα πράγματα μου άρεσε. Έφαγα βέβαια και μια τούμπα και χτύπησα το κεφάλι μου στο πίσω μέρος. Πήρα αέρα πολύ γρήγορα ότι είναι εύκολο και το έχω και…τραυματίστηκα. Μην το πάθει κανείς αυτό. Ευτυχώς χτύπησα λίγο το κεφάλι μου, μετά πήραμε κράνος και τώρα όλα μια χαρά”.

/

Ταυτίζεται, άραγε με το ρόλο της σταρ που παίζει στη σειρά;
“Επειδή η καθεμία αγαπάμε το ρόλο που ενσαρκώνουμε, ταυτιζόμαστε με τις ηρωίδες της σειράς και σίγουρα θέλουμε να συμβεί κάτι ωραίο στη ζωή τους και να κλείσει με ευτυχία αυτό το πράγμα. Από την άλλη είναι μια μυθοπλασία, μια ιστορία… Εγώ αυτό που ένιωσα μέσα από την σειρά είναι η απόλυτη ταύτιση και μεγάλη περηφάνια που συμμετέχω σε ένα πράγμα, που μιλά για εμένα σαν να μιλάω εγώ. Εννοείται ότι εγώ δεν θα μπορούσα να τα πω έτσι, δεν έχω ούτε τη μαεστρία, ούτε τη φαντασία, ούτε αυτήν τη φοβερή ικανότητα. Αλλά πραγματικά με αντιπροσωπεύει τόσο πολύ ως άνθρωπο, που υπάρχουν φορές που το βλέπω όλο αυτό και φουσκώνω από υπερηφάνεια. Όχι μόνο για τις δικές μου σκηνές. Και να μην έπαιζα σίγουρα θα ήμουν φαν της σειράς”, δήλωσε.

/

Ενώ, δεν δίστασε να αποκαλύψει: “Συγκινούμαι που βλέπω να λέγονται πράγματα από τους ήρωες και πλημμυρίζω από συναισθήματα και κλαίω. Αυτό το πράγμα με γεμίζει 100%”!

Read More

And More