Κατερίνα Παπουτσακη: Θα ήθελα να κάνω ακόμα ένα παιδί, αλλά όλα είναι τόσο δύσκολα!

Ο γιος της, Μάξιμος είναι ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής της. Αυτό δηλώνει η Κατερίνα Παπουτσάκη μιλώντας στην RealLife και τον Βασίλη Μουζιώτη. Η όμορφη ηθοποιός, που απολαύσαμε φέτος στην επιτυχημένη σειρά του Mega “Εθνική Ελλάδος”, μιλάει και για τον σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά την καθημερινότητά τους αλλά και το ενδεχόμενο ενός ακόμα παιδιού.

Μοιάζεις να βρίσκεσαι στην καλύτερη φάση, τόσο στην επαγγελματική ζωή σου όσο και στην προσωπική. Στην πρώτη ήρθε, πιστεύω, ένα μεγάλο “δώρο” με την “Εθνική Ελλάδος” με τον ρόλο που έγραψε ο Καπουτζίδης. Πρόκειται όντως για δώρο, Κατερίνα;
Όντως. Βρίσκομαι προσωπικά σε πολύ καλή φάση, αλλά έχω μεγάλη στεναχώρια για αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας και τη συνεχή φτωχοποίηση που υφίσταται ο κόσμος γύρω μας. Στην επαγγελματική μου ζωή, η πρόταση του σκηνοθέτη Αντώνη Αγγελόπουλου για το καταπληκτικό σενάριο του Γιώργου Καπουτζίδη ήταν πράγματι αυτό που περίμενα τόσο καιρό, ένα δώρο, όπως είπες, για όλους μας.

Ο τίτλος του sex symbol σε χάλασε;
Οι τίτλοι και οι ταμπέλες γενικά δεν μου αρέσουν!.

Πάμε στα του γάμου σου. Τι σε κέρδισε στον Παναγιώτη ώστε να αποφασίσεις να ντυθείς νύφη στο πλευρό του; Μοιάζει ιδανικός για εσένα.
Ναι, είναι ένας άνθρωπος που με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Ακομπλεξάριστος, υποστηρικτικός, πνευματώδης με πολύ χιούμορ και ευαισθησίες.

Ένας άλλος άντρας σου έκλεψε όμως την καρδιά κι ακούει στο όνομα Μάξιμος. Σου έκανε και… μούτρα όταν έλειπες. Είναι ένας μεγάλος έρωτας;
Ο μεγαλύτερος… Πάντα τρελαινόμουν με τα παιδιά, τώρα με τον Μάξιμο έχω τόσο πολύ έντονα συναισθήματα που αδυνατώ να τα περιγράψω. Και φυσικά μου έχει αδυναμία και μου κρατάει μούτρα όταν λείπω! “Είμαι θυμωμένος”, λέει και δεν μου μιλάει στο τηλέφωνο.

Θέλεις να κάνεις ακόμα ένα παιδί; Έχεις πει ότι θες να του χαρίσεις ένα αδερφάκι.
Θα ήθελα, αλλά όλα είναι τόσο δύσκολα!

Read More

And More