Κατερίνα Παπουτσάκη: Οι γυμνόστηθες φωτογραφίες της που κυκλοφόρησαν και οι αξίες με τις oποίες μεγαλώνει το γιο της!

Η αγαπημένη και καταξιωμένη ηθοποιός επέστρεψε στα τηλεοπτικά δρώμενα μετά από τρία περίπου χρόνια απουσίας. Η Κατερίνα Παπουτσάκη επανήλθε δυναμικά με πρωταγωνιστικό ρόλο στην σειρά του Mega “Εθνική Ελλάδος”, η οποία απέσπασε διθυραμβικά σχόλια από κοινό και κριτικούς. Ωστόσο, πάντα πρώτη θέση για εκείνη έχει ο ρόλος της μητέρας. Αυτό τονίζει και μέσα από τη συνέντευξή της στο περιοδικό Celebrity και τον Ηλία Παυλόπουλο.

Μιλάει για τον γάμο της με τον Παναγιώτη Πιλαφά και τις αξίες με τις οποίες μεγαλώνει τον γιο της, Μάξιμο, ενώ ποζάρει με άκρως καλοκαιρινή και σέξι διάθεση!

“Είμαι πολύ περήφανη για για όσα έχουν συμβεί στη ζωή μου. Ίσως να υπήρξα και πολύ τυχερή. Είμαι,όμως, περήφανη, γιατί δεν ανήκα ποτέ σε κανένα ιδιαίτερο “παρεάκι”. Όχι ότι είναι κακό, απλώς δεν είναι του στυλ μου να κάνω δημόσιες σχέσεις”, λέει αναφερόμενη στην πορεία της.

“Δεν έχω κοινά με την ηρωίδα που υποδύομαι στην “Εθνική Ελλάδος”. Εκείνη παραδέχεται ότι βασίστηκε στην εξωτερική της εμφάνιση για να κάνει καριέρα. Εγώ, όμως, δεν ονειρεύτηκα ποτέ μια τέτοια καριέρα. Ξεκίνησα αυτήν τη δουλειά με σκοπό να εξωτερικεύσω όσα είχα μέσα μου”, τονίζει.

“Δεν έχω ονειρευτεί να δημιουργήσω ένα ρομποτάκι. Εγώ θέλω το παιδί μου να είναι ελεύθερο να επιλέξει τη ζωή του. Σίγουρα αυτό έχει δυσκολίες στην ανατροφή του, αλλά θέλω να του δώσω περιθώριο να δημιουργήσει τις δικές του αντιλήψεις”, εξηγεί για την ανατροφή του Μάξιμου.

Για τον σύζυγό της, είπε: “Αυτά που θέλουμε και ο τρόπος που σκεφτόμαστε σαν άνθρωποι με τον Παναγιώτη είναι πολύ συμβατά. Δηλαδή, δεν χρειάζεται να πεις πολλά ή να μπεις σε υπεραναλύσεις για να κατανοήσει ο άλλος. Δεν είναι καθόλου ανταγωνιστικός και κομπλεξικός- βασικό αυτό.”

Τέλος, θυμάται καταστάσεις και σκηνές από το παρελθόν με αφορμή τη σειρά. “Τη σκηνή όπου φωτογραφίζουν τη Φοίβη έξω από το νοσοκομείο, σε ιδιαίτερα προσωπική στιγμή, την έχω ζήσει κατά κάποιον τρόπο όταν με είχαν τραβήξει γυμνόστηθη και είχαν κυκλοφορήσει οι φωτογραφίες σε έντυπα παρά τη θέλησή μου.”

Διάβασε περισσότερα στο Celebrity που κυκλοφορεί

Read More

And More