Κατερίνα Λέχου: Γιατί βρέθηκε στο Καλλιμάρμαρο το πρωί της Παρασκευής;

Για τα επόμενα τέσσερα χρόνια η πρωθιέρεια της Ολυμπιακής Φλόγας θα είναι η Κατερίνα Λέχου. Η γνωστή ηθοποιός θα πάρει την θέση της Ινώς Μενεγάκη, ύστερα από επιλογή της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Μετά το Πάσχα μάλιστα θα δοθεί και συνέντευξη Τύπου, κατά την οποία η ΕΟΕ θα παρουσιάσει την Κατερίνα ανακοινώνοντας και επίσημα τα νέα της καθήκοντα. Για τον λόγο αυτό βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Η ηθοποιός, που συμπληρώνει σε λίγους μήνες έναν χρόνο έγγαμου βίου με τον Μάνο Στρατάκη, κέρδισε τις εντυπώσεις με το casual look της στο πλαίσιο του 4ου Πανελληνίου Προγράμματος «Ημέρα Ολυμπιακής Παιδείας». Την εκδήλωση διοργάνωσε, για τέταρτη συνεχή χρονιά, η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝ.Ο.Α.) και έδωσαν το παρών πολλοί αγαπημένοι σου celebrities.

Ακόμη, συμμετείχαν αφιλοκερδώς 46 Ολυμπιονίκες της Ελλάδας καθώς και χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες από σχολεία ολόκληρης της χώρας, συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς τους. Εκεί ήταν και το TLIFE να σου μεταφέρει όλο το κλίμα και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Τον Εθνικό και Ολυμπιακό Ύμνο ερμήνευσε ο βαθύφωνος Αναστάσιος Αποστόλου ενώ την παρουσίαση ανέλαβε ο Γιώργος Καπουτζίδης.


Στις κερκίδες του σταδίου βρέθηκαν οι Γιώργος Καμίνης, Μαριάννα Βαρδινογιάννη και Ντόρα Μπακογιάννη


Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος με την σύζυγό του Άννα Μαρία


Ο Πύρος Δήμας και η Κλέλια Πανταζή


Ο Φωκάς Ευαγγελινός


Demy


Κώστας Μαρτάκης


Boys and Noise


Shaya


Freaky Fortune και Risky Kidd


Μελίνα Μακρή


Zeraw

Read More

And More