Κ. Καζάκος: Πρωταγωνιστής σε έργο που διασκεύασε η Καρέζη πριν από 32 ολόκληρα χρόνια

Ανανεωμένος και με μια σειρά από σχέδια για το χειμώνα ο Κωνσταντίνος Καζάκος μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν», για τη μεταφορά της Παναγιάς των Παρισίων στην οποία και θα πρωταγωνιστεί, αλλά και το Cd που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Ο αγαπητός ηθοποιός μίλησε για την σχέση του με τον πατέρα του, αλλά και τα νέα μέλη στην οικογένειά του με την δεύτερη σύζυγό του Ιωάννα Μαρτζούκου.

Αν και πολλοί ξαφνιάστηκαν με την κυκλοφορία του cd του, ο ίδιος αναφέρει πως “Ήταν μια εσωτερική ανάγκη να εκφραστώ μέσα από τη μουσική μου”. Η δουλειά έχει την υποστήριξη κι άλλων διάσημων καλλιτεχνών, με τον Δημήτρη Σταρόβα να παίζει κιθάρα σε κάποια τραγούδια.

Πρωταγωνιστής σε ένα έργο δια χειρός Τζένης Καρέζη και Κώστα Καζάκου

Το χειμώνα θα τον δούμε να υποδύεται τον άσχημο Κουασιμόδο στην Παναγία των Παρισίων κάτι για το οποίο ανυπομονεί. «Είναι κάτι που θα κάνω με μεγάλη χαρά. Είναι ένας πολύ ενδιαφέρων χαρακτήρας, γλυκός, τρυφερός».

Τον ίδιο ρόλο είχε υποδυθεί πριν από 32 χρόνια ο πατέρας του, στο πλευρό της Τζένης Καρέζη η οποία είχε επωμιστεί το ρόλο της όμορφης Εσμεράλδας.

Μάλιστα η μητέρα του Κωνστανίνου είχε αναλάβει και την διασκευή του έργου στα ελληνικά. Μία από τις ελάχιστες θεατρικές διασκευές του κλασικού αριστουργήματος του Βίκτωρος Ουγκώ στα ελληνικά. Παράλληλα ο Κώστας Καζάκος ήταν ο σκηνοθέτης εκείνης της θεατρικής παραγωγής.

Η θεατρική παράσταση ανέβηκε το 1979 στο θέατρο Αθήναιον και σημείωσε τεράστια επιτυχία. Φωτό από το θεατρικό έργο βλέπεις δεξιά και κάτω αντίστοιχα.

Επιστρέφοντας στο 2011, ο Κωνσταντίνος Καζάκος θα αναλάβει να επαναλάβει την επιτυχία των γονιών του έχοντας στο πλευρό του τη Μαρία Κορινθίου στο ρόλο της Εσμεράλδας.

Η σχέση του με την οικογένεια
Και μιας και αναφερθήκαμε στους γονείς του, μιλώντας στο Λοιπόν ανέφερε πως η σχέση του με τον πατέρα του είναι πολύ καλή: “Λέμε τη γνώμη μας ο ένας στον άλλο, πολλές φορές συμφωνούμε, άλλες διαφωνούμε, αλλά πάντα είναι εποικοδομητικό όλο αυτό”.

Τέλος ο Κωνσταντίνος Καζάκος ξεκαθάρισε πως δεν έχει ακόμη την τιμή να ανακοινώσει πως περιμένει να γίνει πατέρας: “Με είχαν ρωτήσει στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, είχα πει: ‘Ελεονώρα Μελέτη, καλομελέτα κι έρχεται’. Έτσι βγήκε, αλλά θα έρθει κι αυτό στην ώρα του”.

Read More

And More