Κ. Κελεκίδου: Στην πρεμιέρα του συζύγου της μετά το ατύχημα στο Dancing! Φωτογραφίες

Πρεμιέρα στο “Φωταέριο” με τον Γιώργο Μαζωνάκη έκανε χθες βράδυ ο Νίκος Κουρκούλης αλλάζοντας τα δεδομένα στη νυχτερινή Αθήνα. Από το πλευρό του δεν έλειπε και η σύζυγός του Κέλλυ Κελεκίδου.
Η γνωστή τραγουδίστρια που φέτος αποτελεί τη μεγάλη έκπληξη του “Dancing with the stars” με τις χορευτικές της ικανότητες δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη λαμπερή πρεμιέρα του αγαπημένου της. Μπορεί η ίδια την περασμένη εβδομάδα να πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία της, όταν χτύπησε το πόδι της στην πρόβα του διάσημου show χορού, αλλά ευτυχώς είναι καλύτερα και διασκέδασε μέχρι το πρωί.

Κομψή και εντυπωσιακή, φορώντας ένα κοντό μαύρο φόρεμα, η Κέλλυ βρέθηκε από νωρίς στο νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι για να είναι κοντά στον σύζυγό της και να τον ενθαρρύνει πριν τη μεγάλη βραδιά. Οι δυο τους, άλλωστε, στηρίζουν πάντα ο ένας τον άλλο σε κάθε νέο εγχείρημα και γνωρίζουν πολύ καλά το άγχος της πρεμιέρας.
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε το ζευγάρι στα καμαρίνια, όπου αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί και μια αγκαλιά για καλή επιτυχία.

Με το χιούμορ και τη θετική της ενέργεια, η Κέλλυ βρέθηκε μαζί με μεγάλη παρέα επωνύμων στα πρώτα τραπέζια και δεν σταμάτησε να τραγουδά και να πετά λουλούδια στον καλό της.
Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:

Read More

And More