Κέλλυ Κελεκίδου: Ευχαρίστησε μέσα από το instagram όσους της ευχήθηκαν!

Σίγουρα η φετινή ονομαστική εορτή δεν ήταν σαν τις άλλες για την Κέλλυ Κελεκίδου. Τα δεδομένα της ζωής της έχουν αλλάξει όχι μόνο από τις πολιτικές εξελίξεις της χώρας. Η τραγοδίστρια τους τελευταίους μήνες μετακόμισε μόνομα στην Αυστραλία μαζί με τον σύζυγό της και εκεί απέκτησαν ένα ακόμη μέλος στην οικογένειά τους.

Με τα δυο τους παιδιά ζουν όμορφες στιγμές στη μακρινή ήπειρο αλλά ποτέ δεν ξεχνούν την πατρίδα και φυσικά την μεγάλη τους αγάπη που είναι η μουσική.

Η Κέλλυ, ανήμερα της γιορτής της κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι για το οποίο είναι ενθουσιασμένη. Δέχτηκε λοιπόν πολλές ευχές τόσο για την προσωπική της ζωή όσο και για την επαγγελματική της πορεία.

Η ίδια φρόντισε να ανταποδώσει την αγάπη αυτή με ένα post στο instagram.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας και τα τόσα μηνύματα αγάπης για την γιορτή μου!! Όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας σίγουρα δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο & η ζωή πρέπει να συνεχίζεται! Κάπως έτσι μαζί με τον Κωνσταντίνο Παντζή & τον Νίκο Σουλιώτη ετοιμάσαμε το νέο μας τραγούδι “Μια νύχτα γνωριστήκαμε” σε μουσικη-στίχους Κώστα Μεντζελόπουλου που κυκλοφόρησε σήμερα απ´ την Heaven!! Ελπίζω να σας αρέσει και να σας κάνει να αφήσετε εστω για μερικά λεπτά την δύσκολη καθημερινότητα!! #Kelekidou #MiaNyxtaGnoristikame

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kellykelekidou (@kellykelekidou) στις

Read More

And More