K. Kardashian: Έξοδος συμπαράστασης μετά τον χωρισμό της μαμάς της!

Με όλη την προσοχή του κόσμου στραμμένη στην κατάρρευση του γάμου της Kris Jenner, η κόρη της Kim Kardashian χρησιμοποιεί τη μεγαλύτερη ικανότητα της: Να τραβάει την προσοχή!

Το βράδυ του Σαββάτου η 32χρονη φρόντισε όλα τα μάτια να στραφούν επάνω της, στην έξοδο της για ένα οικογενειακό δείπνο στο Studio City στην Καλιφόρνια και πραγματικά κανείς δεν σκεφτόταν το δράμα της οικογένειας Kardashian καθώς εκείνη επιδείκνυε τις διάσημες καμπύλες της με ένα εφαρμοστό τζιν.

Ενώ γέννησε μόλις τον περασμένο Ιούνιο η Kim σίγουρα έχει εργαστεί σκληρά για να ανακτήσει το σώμα που είχε πριν τη γέννα. Για την οικογενειακή βραδιά φόρεσε ένα στενό μπλε τζιν – που άφησε ελάχιστα στη φαντασία – με ένα ζευγάρι καφέ δερμάτινες μπότες με ύψος πάνω από το γόνατο και ένα απλό λευκό t -shirt με βαθύ ντεκολτέ .

Πραγματικά χρησιμοποιώντας τα μεγάλα της όπλα, η reality star φρόντισε να εξασφαλίσει όλη την προσοχή επάνω της παίρνοντας μαζί και το μικρό North.

Με την έκτακτη είδηση ​​αυτή την εβδομάδα ότι η μητέρα της Κim, Kris είχε χωρίσει με τον εδώ και 22 χρόνια σύζυγο της, Bruce Jenner – και έκρυβαν τον χωρισμό τους για μήνες – η οικογένεια συσπειρώθηκε γύρω από την γυναίκα αρχηγό της φυλής Kardashian .

Προφανώς προσπαθούν να φτιάξουν τη διάθεση της 57χρονης σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και γι’αυτό η Kim , η αδελφή της Kendall Jenner και ο φίλος τους Jonathan Cheban την έβγαλαν για δείπνο σε ένα από τα αγαπημένα εστιατόρια της, το Casa Vega .

Όχι ότι η Kris έδειχνε να χρειάζεται μεγάλη συμπαράσταση μιας και φαινόταν πολύ ευδιάθετη, καθώς περπατούσε με τον Jonathan χαμογελώντας πλατιά.

Για την βραδιά της έξω, η Kris φορούσε ένα πολύ στενό μαύρο δερμάτινο παντελόνι με φλατ μπότες μέχρι το γόνατο και ένα λευκό τριών τετάρτων τζάκετ. Προφανώς δε μπορούσε να αποφασίσει πως να ολοκληρώσει το look της και αποφάσισε να κρατήσει όχι μια, αλλά δύο επώνυμες τσάντες- μια μαύρη Hermes και μια μικρή λεοπάρ .

Την Τρίτη, ο Bruce και η Kris ανακοίνωσαν ότι είχαν χωρίσει μετά από 22 χρόνια γάμου. Όμως, παρά το χωρισμό ο Bruce επιμένει ότι δεν έχει πάρει διαζύγιο και δήλωσε στο περιοδικό People ότι είναι μια χαρα

Είπε: “Η Kris είναι χαρούμενη κι εγώ είμαι χαρούμενος. Κανείς δεν έχει κάνει αίτηση για διαζύγιο. Η Kris έχει το δικό της χώρο και εγώ έχω το δικό μου. Δεν υπάρχει καμία εχθρότητα. Όλα είναι καλά.”

Read More

And More