Διαψεύδει συνεργάτης του Γ. Κιμούλη ότι διέκοψε την παράσταση στην Αλεξανδρούπολη

Ο Γιώργος Κιμούλης βρίσκεται σε περιοδεία με την αρχαία τραγωδία “Μήδεια”. Το έργο παρουσιάζεται με μεγάλη επιτυχία σε όλη την Ελλάδα όμως από το πρωί κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ότι στην Αλεξανδρούπολη υπήρξε ένα ευτράπελο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, ο δημοφιλής ηθοποιός, διέκοψε ενοχλημένος την παράσταση στο Κηποθέατρο “Εγνατεία” καθώς δεν μπορούσε να “μπει” στον εξαιρετικά δύσκολο ρόλο του, αφού στο διπλανό στάδιο τραγουδούσε την ίδια στιγμή ο –κατά τα άλλα- καλός του φίλος Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Η εφημερίδα αναφέρει ακόμα πως ο ηθοποιός αποχωρώντας έξαλλος είπε πως δεν θα ξαναπατήσει το πόδι του στην Αλεξανδρούπολη ενώ ενημέρωσε τον κόσμο να περάσει από το ταμείο να πάρει πίσω τα χρήματά του. Το TLIFE επικοινώνησε με τους συνεργάτες του Γιώργου Κιμούλη οι οποίοι διαψεύδουν ότι διεκόπη η παράσταση στην Αλεξανδρούπολη αλλά και σε κανέναν άλλον σταθμό τςη περιοδείας της. Επιπλέον, η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στην ίδια πόλη έγινε λίγες μέρες μετά την παράσταση.

Οι δύο καλλιτέχνες έχουν έτσι κι αλλιώς πολύ καλές σχέσεις καθώς γνωρίζονται πολλά χρόνια και μάλιστα έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν.

Read More

And More