Ε. Κοκκίνου: Έκλεισε τα 43 και δηλώνει ότι ο Γ. Μπόγρης είναι από τις σημαντικότερες σχέσεις της ζωής της!

Δεν φοβάται να πει ότι είναι 43 και φαίνεται πως είναι στην καλύτερή της φάση. Η Έλλη Κοκκίνου έχει βρει πια της ισορροπίες της και φυσικά είναι απόλυτα ευτυχισμένη έχοντας στη ζωή της τον 5χρονο γιο της Αλέξανδρο αλλά και τον σύντροφό της Γιώργο Μπόγρη.

Ποζάροντας στο περιοδικό Hello και μιλώντας στον δημοσιογράφο Γιώργο Μιχαλόπουλο η τραγουδίστρια υποστηρίζει πως ο νεαρός μπασκετμπολίστας είναι μία από τις σημαντικότερες σχέσεις της ζωής της.

“Δεν μου αρέσει και δεν μου άρεσε ποτέ να λέω μεγάλες κουβέντες. Σίγουρα όμως ο Γιώργος είναι από τις πιο σημαντικές σχέσεις της ζωής μου. Δεν μπορεί να μην είναι! Ο κάθε άνθρωπος σε κάθε στιγμή της ζωής του έχει κάποιες ανάγκες, οι οποίες αλλάζουν συνεχώς. Θέλει κάποια συγκεκριμένα πράγματα, του λείπουν κάποια άλλα και θέλει να τα ζήσει. Έχω συνειδητοποιήσει ότι με τα βιώματα, τις ανάγκες, τις ανασφάλειες και τα θέλω που έχει ο καθένας τη δεδομένη στιγμή επιλέγει και το σύντροφό του”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όσο για το τι αγαπάει σε εκείνον, δηλώνει: “Είναι ένας άνθρωπος πολύ ώριμος παρά το νεαρό της ηλικίας του και ξέρει να στηρίζει μια γυναίκα και μία σχέση που θέλει. Έχει απίστευτο χιούμορ και γελάω πάρα πολύ μαζί του. Επίσης είναι πολύ υπομονετικός. Είναι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου.

“Αισθάνομαι κι εγώ πολύ καλά με τον εαυτό μου. Καλύτερα από όπως αισθανόμουν ακόμα και πριν από δύο μήνες. Χαίρομαι για κάποια πράγματα στη ζωή μου, που τα έχω καθημερινά. Νιώθω, για παράδειγμα τυχερή που έχω κάνει μαι δεύτερη δουλειά και ας μην έχω καθόλου ελεύθερο χρόνο. Επίσης έχω χάσει κάποια κιλά που ήθελα να τα χάσω και με έχει ανανεώσει πολύ και η γυμναστική που κάνω δυο φορές την εβδομάδα”, εξηγεί για την λαμπερή διάθεσή της.

Διάβασε περισσότερα στο Hello που κυκλοφορεί

Read More

And More