Κ. Καραφώτης: «Παραλίγο να πατήσω paparazzo με το αυτοκίνητο»

Ο Κώστας Καραφώτης μίλησε στο People, απαντώντας στις φήμες που τον ήθελαν να ντύνεται γαμπρός πολύ σύντομα! Παράλληλα, μίλησε για το νέο του άλμπουμ, που είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει, ενώ σχολίασε και το τίμημα της δημοσιότητας στην προσωπική του ζωή.

Το περασμένο καλοκαίρι γράφτηκε πως ετοιμαζόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη σύντροφό του, με την οποία δεν τον είδαμε ποτέ σε φωτογραφία σε κάποιο έντυπο. «Μου είπαν ότι γράφτηκε πως παντρεύομαι. Όμως, μάλλον έπεσε έξω η πρόγνωση… Πάντως, ούτε πρόταση γάμου έκανα, ούτε δαχτυλίδι έδωσα, ούτε νομίζω ότι είμαι έτοιμος για δεσμεύσεις και γάμους. Ακόμα κι αν αύριο βρω τη γυναίκα της ζωής μου, θα συνεχίσω να πιστεύω ότι δεν είμαι έτοιμος ακόμη να κάνω οικογένεια. Σε κάθε περίπτωση, είμαι ήρεμος και μόνος μου εδώ και αρκετό καιρό» λέει βάζοντας τελεία στο θέμα «προσωπικά».

Οι σχέσεις του με τη Μάρω Λύτρα και την Κατερίνα Παπουτσάκη απασχόλησαν πολύ. Κάτι που, όπως τονίζει, δεν του ήταν καθόλου ευχάριστο εκείνη την περίοδο. «Εγώ πάντα στην άκρη το είχα το κομμάτι της προσωπικής μου ζωής. Άλλοι το έφερναν στη μέση! Αυτό δεν σημαίνει πως δεν δίνω βάση στην προσωπική μου ζωή, πάντα δίνω. Απλά δεν το βγάζω εγώ προς τα έξω. Όμως, όταν υπάρχουν δύο επώνυμοι σε μια σχέση, είναι δύσκολο να κρυφτεί. Δεν σημαίνει ότι ο ένας από τους δύο αναγκαστικά το τραβάει από τα μαλλιά για να βγαίνει προς τα έξω. Ζούμε σε μια κοινωνία όπου οι επώνυμες σχέσεις πουλάνε. Πιο εύκολα φυλάσσεται μια σχέση με κάποιον μη επώνυμο και αυτό το έχω πετύχει» παραδέχεται.

Φυσικά και θυμάται πολλά ακραία περιστατικά με paparazzi. «Είχε πεταχτεί paparazzο μπροστά από το αυτοκίνητό μου για να μας βγάλει φωτογραφία με τη Μάρω (Λύτρα). Φορούσε μαύρα και δεν τον είχα δει, παραλίγο να τον πατήσω. Ήμασταν στην Άνω Γλυφάδα, κατέβαινα μια κατηφόρα, τον είδα και σταμάτησα απότομα. Καταρχήν τρόμαξα! Είναι δυνατόν να ρισκάρει κάποιος τη ζωή του για να βγάλει εμένα μια φωτογραφία;». Προσπαθούσε, λέει, να μη μιλά για τα προσωπικά του, αλλά οι εννέα στις δέκα ερωτήσεις αφορούσαν τις γυναίκες της ζωής του. «Όποτε έλεγα ότι δεν θα μιλήσω για τα προσωπικά μου, με έκραζαν. Θα έπρεπε να μη λάβω υπόψη μου κανέναν και να ζήσω τη ζωή μου χωρίς να σκέφτομαι. Είναι το μόνο για το οποίο έχω μετανιώσει».

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί

Read More

And More