Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: ”Θέλουμε να κάνουμε πολλά παιδιά”

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης κάνουν τον απολογισμό της χρονιάς που έφυγε, και μοιράζονται σκέψεις και όνειρα για την κοινή τους ζωή, με την ευχή να μεγαλώσουν σύντομα την οικογένειά τους.

Τι τους δίδαξε το 2014; “Μου επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά ότι όταν συναντώνται άνθρωποι που αγαπάνε τη δουλειά τους, σέβονται ο ένας τον άλλον και ενδιαφέρονται για το στόχο τους, τότε όλα μπορούν να γίνουν”, λέει ο Κρατερός.

Από τη δική της μεριά, η Κατερίνα απαντά: “”Μου δίδαξε πως αν μπορείς να αποστασιοποιείσαι από αυτά που συμβαίνουν και κοιτάς με μεγαλύτερη ψυχραιμία τα πράγματα, τότε μπορείς να έχεις την καθαρότητα που χρειάζεται για να βιώνεις καταστάσεις με την απαραίτητη αξιοπρέπεια και χαρά.”

Για την κόρη τους Αέλια μόνο λόγια αγάπης έχουν να πουν. “Στη ζωή μας πρώτα – πρώτα έρχεται η Αέλια. Αν δεν υπήρχαν στη ζωή μου η Αέλια και η Κατερίνα νομίζω ότι δε θα είχα την ενέργεια και το κέφι ν’ αντέξω το πρόγραμμα που κάνω. Αισθάνομαι ότι δε θα είχα λόγο να προσπαθώ για όλα αυτά”, υποστηρίζει ο ηθοποιός.

“Ακούγοντας τον Κρατερό, συνειδητοποιώ ότι η Αέλια και η οικογένειά μας είναι το μόνο που βλέπω στο μέλλον, ως συνέχεια και στόχο. Έχω στο μυαλό μου ότι θα ήθελα στο πέρας των χρόνων να είμαστε υγιείς, αγαπημένοι και δυνατοί, ώστε να είμαστε σε όλα δίπλα της”, συμπληρώνει η παρουσιάστρια.

Τι θέλει ο Κρατερός από τη νέα χρονιά; “Πολλά, πολλά παιδιά! Γι’ αυτό κι έχω ευχαριστήσει δημόσια όλους τους ανθρώπους που φέρνουν στην εκπομπή είτε μωρά είτε μωρουδιακά – βρεφικά αντικείμενα, ώστε ν’ αρχίσουμε να μπαίνουμε σιγά σιγά στο κλίμα.” Η Κατερίνα τον κοιτάει με αγάπη και χαμογελάει στην απάντησή του.

Διάβασε περισσότερα στο Hello! που κυκλοφορεί

Read More

And More