Φ. Ξυλά: Θέλει να γίνει μανούλα!

Για τη σχέση και το γάμο της με τον γνωστό ηθοποιό Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη, την απιστία και το ενδεχόμενο να γίνει μανούλα μίλησε η Φαίη Ξυλά.
Η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Hello!” εξομολογήθηκε πως θα ήθελε πολύ να γίνει μανούλα. “Ένα παιδί νομίζω ότι θα μας δέσει ακόμα περισσότερο. Είναι ευλογία να έρθει ένα παιδί στη ζωή μας και θα ήθελα πάρα πολύ να φέρω στον κόσμο το παιδί του Κωνσταντίνου. Θα ήθελα πολύ μάλιστα να του μοιάζει κιόλας”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Η ίδια πάντως, ξεκαθάρισε πως προς το παρόν δεν έχει χτυπήσει το καμπανάκι της μητρότητας για εκείνη. “Ποτέ, γι’ αυτό και δεν το προγραμματίζουμε. Νομίζω, όμως, ότι και σε καμία φίλη μου δεν είχε χτυπήσει. Όταν, βέβαια, τους συνέβη είδα μια έντονη συμπεριφορά και διάθεση γι’ αυτό, αλλά πριν δεν είχα δει καμία να ανυπομονεί να γίνει μαμά. Χωρίς να θέλω να το γενικοποιήσω, ίσως να είμαστε έτσι πλέον οι σύγχρονες γυναίκες”.

/

Για τον σύζυγό της και το μυστικό που κρατά ζωντανό το γάμο τους δήλωσε: “Αυτό που κρατά δεμένο ένα ζευγάρι νομίζω ότι είναι η αγάπη. Το να αγαπάς τον άλλο και να ξέρεις ότι αυτό που αισθάνεστε είναι αληθινό και ότι είναι δίπλα σου για να σε στηρίζει στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα. Δεν μπορώ να μιλήσω γενικά, γιατί κάθε σχέση και κάθε άνθρωπος λειτουργούν διαφορετικά, αλλά θεωρώ ότι στη δική μου περίπτωση με τον Κωνσταντίνο, η αγάπη μας κρατά ενωμένους”.
Ποια είναι όμως, η άποψή της για την απιστία;
“Από την εμπειρία μου νομίζω ότι οι άντρες συγχωρούν πιο εύκολα. Συνήθως οι γυναίκες όταν αποφασίζουν να χωρίσουν είναι πολύ συνειδητοποιημένες και δεν κάνουν εύκολα πίσω”.

/

Τέλος, αναφερόμενη στη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη δήλωσε: “Φέτος συνεργάζομαι για πρώτη φορά με τον Γιώργο Κιμούλη. Ως σκηνοθέτης είναι πολύ απαιτητικός, αυστηρός και νοιάζεται για το σύνολο της παράστασης”.
Διάβασε περισσότερα στο “Hello!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More