Δημήτρης Λαγιόπουλος: “’Ήμουν ο ωραίος του σχολείου”

Ο Δημήτρης Λαγιόπουλος είναι από τα πιο όμορφα αγόρια του ελληνικού μόντελινγκ και έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα στις πασαρέλες και όχι μόνο. Από τις πιο σημαντικές στιγμές της πορείας του ήταν η συμμετοχή του στο show του Armani κι ενώ κανείς θα πίστευε πως η εικόνα του είναι το πιο σημαντικό για εκείνον, έρχεται με την συνέντευξή του στο Big Fish να το διαψεύσει. “Δεν στηρίζομαι μόνο στην εικόνα μου”, εξηγεί στον δημοσιογράφο Κώστα Μπουρούση.

Ο Δημήτρης δεν είναι ψώνιο, απλά είναι… ωραίος! Πέρα από αυτό όμως, η επιτυχία του στηρίζεται στην απόλυτη πειθαρχία που έχει και στην ανάγκη του να κάνει πολλά και διαφορετικά πράγματα. Για παράδειγμα, τώρα ασχολείται με αυτό που έχει σπουδάσει που είναι Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Έχει μια κανονική δουλειά και ξυπνάει το πρωί και το πρώτο πράγμα που σκέφτεται είναι να ξανακοιμηθεί λίγο ακόμα ενώ τα βράδια συνήθως κοιμάται αγκαλιά με το lap top.

“Την δουλειά του μοντέλου δεν την έκανα καθόλου από ματαιοδοξία. Μπορώ να πω ότι και πάλι λειτουργεί αντίστροφα. Γίνεται περισσότερο ματαιόδοξη αυτή η δουλειά όσο μεγαλώνω. Ξυπνάνε άλλα ένστικτα μεγαλώνοντας. Μπορεί μικρός να ήμουν πιο ορθολογιστής, ήμουν όμως και πιο ρομαντικός. Δεν έβλεπε πίσω από πόρτες ή τοίχους. Έκανα τις δικές μου αναλύσεις αλλά με έναν πιο αθώο τρόπο. Φέτος αποφάσισα να ασχοληθώ με αυτό που έχω σπουδάσει. Έτσι, εδώ και εφτά-οχτώ μήνες δουλεύω σε μία εταιρεία επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων”, περιγράφει στο περιοδικό για τη νέα του επαγγελματική στροφή.

“Ήμουν καλός μαθητής στο σχολείο. Όλες τις άλλες δραστηριότητες τις έκανα όταν ένιωθα πως εκεί πήγαινα καλά. Καταπιανόμουν πάντα με πάρα πολλά πράγματα. Θυμάμαι στη ΣΤ’ Δημοτικού έκανα κολυμβητήριο, μπάσκετ, αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Multitasking. Είναι ένα κομμάτι που μου έχει μείνει στη ζωή μου. Μου αρέσει να κάνω πολλά και διαφορετικά πράγματα. Μου αρέσει η ποικιλία, με κρατάει ζωντανό. Σε όλα τα επίπεδα: είτε λέγεται αθλητισμός είτε σχέσεις φιλικές, ερωτικές, οικογενειακές, επαγγελματικές”, αναφέρει.

Όσον αφορά τις επιτυχίες που είχε στο σχολείο και αν τον θεωρούσαν ωραίο, παραδέχεται: “Ναι, μπορώ να πω ότι ήμουν ο ωραίος του σχολείου, ειδικά στο Λύκειο. Η αλήθεια είναι ότι το καταλάβαινα κιόλας. Αυτό λειτουργούσε και αντίστροφα και με ενοχλούσε λίγο, γιατί δεν ήθελα ο κόσμος να νομίζει ότι ως άνθρωπος στηρίζομαι μόνο στην εικόνα- γιατί δεν ήμουν και δεν είμαι έτσι. Μπορείς να κερδίσεις πολλά πράγματα από την εξωτερική εμφάνιση, όμως αν μείνεις μόνο σε αυτήν μπορείς να χάσεις πολύ περισσότερα και πολύ πιο σημαντικά.”

Ο Δημήτρης μίλησε ακόμα για τα όνειρα που κάνει για το μέλλον ξεκαθαρίζοντας πως μέσα σε αυτά δεν είναι σίγουρα ένα σπίτι με πισίνα, σκύλο και μια ευτυχισμένη οικογένεια γιατί όλα αυτά έχουν ένα τίμημα. “Δεν μου αρέσει να φτιάχνω εικόνες για το μέλλον μου. Δεν θέλω να χάσω τη μαγεία, να αφήνομαι δηλαδή να δω πού θα με πάει το πράγμα μόνο του. Η ζωή θα σε πάει κάπου, αρκεί όμως προηγουμένως να έχεις άποψη, προσανατολισμό. Θέλω να είμαι πλήρης και ευτυχισμένος.”

Για το τέλος κράτησε μία από τις πιο όμορφες και αισιόδοξες φράσεις της συνέντευξης: “Καμιά φορά σκέφτομαι ότι εν τέλει είναι καλό να έχεις πολλές και καλές αναμνήσεις από το παρελθόν για να σε ωθούν να δημιουργήσεις και άλλες στο μέλλον”

Read More

And More