Κ. Λάγκος: Μιλά για τα “Κλεμμένα όνειρα”, την σύντροφό του και την απόρριψη!

Ο Κωνσταντίνος Λάγκος που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Mega “Κλεμμένα Όνειρα” αποκάλυψε μέχρι που έχει φτάσει για μια γυναίκα, μίλησε για τις φιλοδοξίες του και εξομολογήθηκε τι τον προβληματίζει στη δουλειά του.
Μιλώντας για τον έρωτα και την σύντροφό του: “Δεν ξέρω (σ.σ. αν έχω βρει την γυναίκα της ζωής μου) είμαι με μια κοπέλα αλλά δεν ξέρω αν είναι η γυναίκα της ζωής μου”, δήλωσε στο περιοδικό “Down Town”και πρόσθεσε: “Έχω φτάσει στα άκρα αλλά δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Ως πιτσιρικάς δεν δεχόμουν εύκολα την απόρριψη. Είχα έναν εγωισμό, ακόμα προσπαθώ να τον αποβάλλω”.
Απολαμβάνει τη ξαφνική αναγνωρισιμότητα;
“Ξέρω ότι γίνομαι πιο γνωστός, επειδή ο ρόλος αυτός είναι μεγαλύτερος. Δεν κυνηγάω την αναγνωρισιμότητα, τη δεδομένη στιγμή χαίρομαι απλώς που έχω δουλειά” είπε.
Τον κολακεύει να τον “βαφτίζουν” ζεν πρεμιέ;
“Δεν με αφορά αυτό, δεν θέλω να φανώ μπλαζέ. Δεν το αποποιούμαι κιόλας, απλώς με τους χαρακτηρισμούς δεν τα πάω πολυ καλά” αποκάλυψε.
Τι φιλοδοξίες έχει;
“Όταν πρωτοξεκίνησα ήθελα να συνεργάστω με ανθρώπους που θαυμάζω. Τώρα πια αυτό που θέλω είναι να έχω δουλειά” εξομολογήθηκε.
Διάβασε περισσότερα στο “Down Town” που κυκλοφορεί!

Read More

And More