Λ. Νάργες: Γίνεται εξώφυλλο και αποκαλύπτει τα μυστικά για το τέλειο σώμα της!

Σε απόλυτα ανοιξιάτικο mood έχει μπει η Λάουρα Νάργες που φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο γνωστού περιοδικού και αποκάλυψε όλα τα μυστικά της σέξυ εμφάνισής της. Το κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή του Θέμου μεγάλωσε και είναι έτοιμο για νέες προκλήσεις.
“Όταν πήρα την απόφαση να έρθω στην Ελλάδα πριν 5 χρόνια, ήρθα με στόχο να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου. Από μικρή κλεινόμουν στο δωμάτιό μου, έκανα πρόβες και ονειρευόμουν να ασχοληθώ με οτιδήποτε καλλιτεχνικό… Χωρίς να βιάζομαι, θέλω να δοκιμάσω οτιδήποτε καινούριο και όταν νιώσω έτοιμη, σε συνδυασμό με το σωστό timing, σίγουρα θα κάνω και άλλα πράγματα”, ανέφερε στη συνέντευξή της στο περιοδικό “Forma”.

Μιλώντας για τα μυστικά της διατροφής της δήλωσε: “Προσέχω, αλλά χωρίς υστερίες. Προσπαθώ να κρατάω μια ισορροπία και να τρώω τα πάντα χωρίς να στερούμαι και να καταπιέζομαι. Θα φάω δηλαδή τα φρούτα και τα λαχανικά μου, αλλά θα φάω το σουβλάκι και την πίτσα αν θελήσω. Απλώς προσέχω τις ποσότητες, ιδιαίτερα το βράδυ, και δεν αφήνω ποτέ το στομάχι μου άδειο”.
Έχει κάνει ποτέ δίαιτα;
“Πέρσι, όταν ήθελα να χάσω 6 κιλά. Έκανα μια ειδική διατροφή με τη βοήθεια διατροφολόγου και εντατική γυμναστική με personal trainer και τα κατάφερα”.
Ποια η γνώμη της για τις πλαστικές επεμβάσεις;
“Δεν έχω κάνει κάτι μέχρι στιγμής, αλλά αν κάποια στιγμή δεν αισθανθώ καλά με την εμφάνισή μου, θα απευθυνθώ σε πλαστικό. Δεν το βρίσκω κακό να διορθώσουμε κάτι που μας ενοχλεί και θα μας κάνει να νιώσουμε καλύτερα. Και γι’ αυτό εξάλλου δεν χρειάζεται να το κρύβουμε”.
Τέλος, θεωρεί ότι ανήκει στους αισιόδοξους ανθρώπους, παρά τις δυσκολίες;
“Ακόμη κι όταν νιώθω κουρασμένη ή απογοητευμένη, δεν επιτρέπω ποτέ στον εαυτό μου να με πάρει από κάτω. Δεν ξεχνώ ποτέ τα όνειρά μου και τους στόχους μου, από τους οποίους παίρνω ενέργεια και δύναμη για να συνεχίσω να παλεύω και να χαμογελάω”.
Δες την Λάουρα να ποζάρει στο φωτογραφικό φακό του Θωμά Χρυσοχοΐδη:

Read More

And More