Λ. Νάργες: “Είμαι υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων!”

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη η νεαρή παρουσιάστρια μίλησε για τα νέα της τηλεοπτικά σχέδια, τον έρωτα, τη σχέση της με τον ανιψιό της τον Μάριο, αλλά και το ενδεχόμενο να επιλέξει κάποια στιγμή να κάνει πλαστική επέμβαση.

Μιλώντας στο περιοδικό Like και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο, η Λάουρα Νάργες αποκάλυψε πως έχει γεννηθεί έτοιμη για την τηλεόραση. “Δεν τα ξέρω όλα, αλλά είμαι έτοιμη να τολμήσω αυτό το βήμα (σ.σ. να αναλάβει μόνη της μια εκπομπή). Ο καθένας με τον καιρό μαθαίνει!”

Όπως μάλιστα συμπληρώνει, θα την ενδιέφερε να παρουσιάσει μια νεανική εκπομπή, αλλά και – αν της δοθεί η ευκαιρία – ένα talent show.

Όταν η συζήτηση έρχεται στα προσωπικά, η Λάουρα μάλλον αποφεύγει να ξεκαθαρίσει αν είναι μόνη ή όχι αυτό τον καιρό. “Αν είσαι καλά στα επαγγελματικά σου, μπορείς να αισθάνεσαι καλά και με τα προσωπικά σου… Έρωτας ξε-έρωτας, single ξε-singe, νομίζω ότι πηγαίνει καλά” αναφέρει.

Ωστόσο, ο άνδρας που μονοπωλεί το ενδιαφέρον της ακούει στο όνομα Μάριος και δεν είναι άλλος από τον ανιψιό της. “Είναι ο άντρας της ζωής μου!” αναφέρει με ενθουσιασμό και παραδέχεται πως θα ήθελε και η ίδια να κάνει παιδιά κάποια στιγμή στο μέλλον.

Τέλος η συνέντευξη επικεντρώνεται στο θέμα της εικόνας και της ομορφιάς. Η Λάουρα εξηγεί πως “τρώει συνέχεια φλασιές και αλλάζει το μαλλί”, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα τολμούσε και κάτι πιο… δραστικό. “Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με τις πλαστικές επεμβάσεις. Αν δεν αισθάνεσαι καλά με αυτό που είσαι, γιατί να μην κάνεις μια βόλτα στον πλαστικό και να σε βοηθήσει;” αναφέρει τονίζοντας πάντως πως δεν είναι της υπερβολής.

Τέλος, σε ό, τι αφορά τη διατροφή και τη γυμναστική, αναφέρει πως κάνει ό, τι καλύτερο μπορεί ακολουθώντας συμβουλές διατροφολόγων και personal trainer. Ειδικότερα στη γυμναστική έχει αγαπήσει το TRX, ένα είδος εξάσκησης με τη χρήση ιμάντων. Μάθε περισσότερα για τα fitness μυστικά της Λάουρας, όπως μας τα εμπιστεύτηκε στο TLIFE με ένα κλικ εδώ

Read More

And More