Ιωάννα Λίλλη: Πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια μιλάει για τον Θ. Ζαγοράκη και τα παιδιά τους!

Η γνωριμία της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, η απόφαση να εγκαταλείψει το modeling,η πρόταση γάμου, η ζήλια, η καθοριστική στιγμή του γάμου τους που άλλαξε τη ζωή τους και η σημερινή showbiz. Αυτά είναι κάποια από τα πράγματα που μοιράστηκε η Ιωάννα Λίλη στη συνέντευξή της στο περιοδικό “Hello”και τον Γιώργο Μιχαλόπουλο, μιλώντας για πρώτη φορά ύστερα από 8 χρόνια.

Για τη γνωριμία της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη
Η αρχή της γνωριμίας μας μοιάζει με σίκουελ ταινίας. Είναι αρκετά διασκεδαστική, δυνατή και με πολλές συγκυρίες που τύχαιναν για να γνωριστούμε. Αλλά είτε έλειπα εγώ είτε εκείνος. Καθοριστικό λόγο έχουν δύο άνθρωποι. Ο Χάρης Σιανίδης και ο Κίμων Κοκορόγιαννης που συνετέλεσαν στο να έχουμε την πρώτη εβδομάδα τηλεφωνικά ραντεβού. Συνομιλούσαμε για ώρες χωρίς να έχουμε βρεθεί από κοντά και όταν γύρισε από το Καζακστάν όπου έπαιζε με την εθνική έγινε και η πρόταση γάμου παρουσία της φίλης και κουμπάρας μου, Τζένης Τζιβεριώτη. Και όλα αυτά μέσα σε δέκα μέρες

Για τις δυσκολίες ως σύζυγος στο πλευρό ενός διάσημου ποδοσφαιριστή.
Η αλήθεια είναι ότι δεν μου άρεσαν ποτέ τα εύκολα. Ερωτεύτηκα και αγάπησα τον άνδρα μου γιατί τον θαύμαζα και εξακολουθώ να τον θαυμάζω βαθιά. Οπότε δεν ξέρω αν όλο αυτό που ζω μαζί του μπορεί να αποδοθεί καλύτερα με τη λέξη δυσκολία ή με τη λέξη θαυμασμό. Σίγουρα άνθρωποι του δικού του βεληνεκούς έχουν ιδιαιτερότητες αλλά και πολλά χαρίσματα που σε εκπλήσσουν καθημερινά ευχάριστα

Για τη ζήλια
Η ζήλια είναι ένα υγιές συναίσθημα όσο βέβαια είναι σε επιθυμητά επίπεδα και δεν καταντά πάθος και αρρώστια. Λένε πως όποιος αγαπά παιδεύει και ενίοτε ζηλεύει. Ναι, ζηλεύουμε ο ένας τον άλλον αλλά δεν αφήνουμε τη ζήλια να καταστρέψει την αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον”.
“Συνομιλούσαμε για ώρες χωρίς να έχουμε βρεθεί από κοντά και όταν γύρισε από το Καζακστάν όπου έπαιζε με την εθνική έγινε και η πρόταση γάμου”

Για την καθοριστική στιγμή στο γάμο τους
Ένας από τους καθοριστικούς σταθμούς στο γάμο μας ήταν ο άνδρας μου αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Δεν είναι εύκολο για έναν άνθρωπο που έμαθε να ζει όλο το 24ωρο στα γήπεδα να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Πιστεύω πως η παρουσία των παιδιών και η δική μου τον βοήθησαν στην ομαλή μετάβαση”, ανέφερε.
“Όλα έχουν μια ημερομηνία λήξης”

Για το τέλος της καριέρας στο modeling
Δεν το σκέφτηκα στιγμή. Όταν στη ζωή γεύεσαι πράγματα την κατάλληλη στιγμή πρέπει βα είσαι ευγνώμων γιατί όλες αυτές οι εμπειρίες σε οδηγούν στο να γίνεις ένας ολοκληρωμένος και ακομπλεξάριστος άνθρωπος, χωρίς απωθημένα. Θα ήμουν ανειλικρινής αν έλεγα ότι δε μου έλειψε η δουλειά μου καθώς με τόσο κόπο και τρέξιμο έχτιζα μια καριέρα σε ένα δύσκολο χώρο. Όλα όμως έχουν μια ημερομηνία λήξης. Είναι καλύτερα να σε θυμάται ο κόσμος στο απόγειο της επιτυχίας σου παρά να αναλώνεσαι και να αναγκάζεσαι να είσαι στο χώρο απλώς για να υπάρχεις. Ο κύκλος εκείνος έκλεισε αλλά τώρα εφόσον τα παιδιά μου έχουν μεγαλώσει αρκετά μπορώ να πειραματιστώ σε καινούργια πράγματα και να καταθέσω την εμπειρία που απέκτησα όλα αυτά τα χρόνια.

Για το πως μεγαλώνει τα παιδιά της
Οι γονείς θα πρέπει με τις πράξεις τους και τη στάση ζωής τους να αποτελούν πρότυπα προς μίμηση. Α μείνουμε μόνο στο να αποδεικνύουμε μόνο το σωστό ή το λάθος, νομίζω ότι είμαστε αποτυχημένοι. Δεν μπορεί να μαλώνουμε τα παιδιά μας όταν λένε ψέματα και να λέμε εμείς πρώτοι ψέματα, όπως δεν μπορούμε να κρίνουμε τους γύρω μας και να απαιτούμε από τα παιδιά μας να μην κάνουν το ίδιο. Ένας γονιός οφείλει να είναι όσο το δυνατόν ένα φωτεινό παράδειγμα για να μεγαλώσει ψυχικά υγιή παιδιά. Προσπαθώ να βοηθάω τα παιδιά μου να είναι κοινωνικοποιημένα και να δημιουργούν φιλίες με τον κίνδυνο πάντα να απογοητεύουν γιατί οι φίλοι κρίνονται στα δύσκολα όχι στα εύκολα.

Διάβασε περισσότερα στο Hello που κυκλοφορεί

Read More

And More