Βlake Lively: Το νέο κορίτσι του Leonardo DiCaprio

H Βlake Lively το γνωστό σε όλους Gossip Girl που έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τις υποκτριτικές της ικανότητες και το στιλ της. Το τελευταίο διάστημα έχε ακόμα ένα λόγο που απασχολέι τα μέσα. Και δεν είναι άλλος από την σχέση της με τον ηθοποιό, Leonardo DiCaprio.

Οι δυό τους εδώ κι αρκετό καιρό μοιράζονται όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί προσπαθώντας φυσικά να διατηρήσουν ένα χαμηλό προφίλ αλλά και να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμμετα. Όσο κι αν το προσπαθούν όμως δεν φαίνεται να στέκονται και πολύ τυχεροί αφού ο φωτογραφικός φακός των paparazzi τους απαθανάτισε σε βόλτα τους στη Santa Monica.

Η Blake και ο DiCaprio τον τελευταίο καιρό φροντίζουν να είναι αχώριστοι αφού επαγγελματικοί λόγοι του ηθοποιού στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της ταινίας Τhe Great Gatsby, θα τους κρατήσουν μακριά για μεγάλο διάστημα.

Oι δυό τους επέλεξαν να πάνε βόλτα χρησιμοποιώντας για κάλυψη καπέλα και γυαλιά ηλίου.

Αφού πήγανε την βόλτα τους πήρανε το αμάξι του DiCaprio και κατευθύνθηκαν προς το σπίτι του ηθοποιού.

Πριν πάρουν τον δρόμο της επιστροφής για το σπίτι όμως κάνανε μία στάση σε μαγαζί με αντρικά ρούχα όπου όσο ο DiCaprio χάζευε τα νέα trends η Βlake τσέκαρε το ημερολόγιο της.

Λογικό να τσεκάρει τις υποχρεώσεις της αφού και η ίδια μοιάζει να έχει πολύ έντονο πρόγραμμα για την προώθηση της νέας της ταινίας, Green Lantern στο πλευρό του Rayn Reyndols.

H ίδια μίλησε αποκλειστικά στο περιοδικό Glam για την εμπειρία της στο κινηματογράφο, το ρόλο της Κάρολ Φέρις αλλά και τους συμπρωταγωνιστές της.

“Η Κάρολ είναι ένας πολύ γοητευτικός χαρακτήρας και σπάνια βλέπεις μία γυναίκα να είναι από τους κεντρικούς ήρωες σε μια ταινία”. Παρόλο που η ίδια εκμυστηρεύετεαι πως δεν είχε ιδέα ούτε για το κόμικ αλλά ούτε και για τους ήρωες του εντυπωσιάστηκε από τις αντιδράσεις του κόσμου που της λέγαν πόσο τυχερή είναι που θα τον ενσαρκώσει. ” Είναι ένα από τα μακροβιότερα κόμικ όλων των εποχών κι υπάρχει τεράστιο φαν κλαμπ. Είναι συναρπαστικό γιατί μια καινούρια γενιά θα μάθει αυτό το χαρακτήρα μέσα από μένα. Θα ανακαλύψουν κάτι καινούριο”.

Φυσικά ο δημοσιογράφος δεν έλειψε να ρωτήσει την Blake και για την συνεργασία της με τον γοητευτικό ηθοποιό και πρώην σύζηγο της Scarlett Johansson, Ryan Reyndols. Δεν δίνω κανένα credit στον εαυτό μου αφού δεν ξέρω κάποιον που να μην έχει καλή χημεία με τον Ryan. Όλοι τον συμπαθούν”. ¨Οπως παραδέχτηκε η χημεία τους υπήρξε από την πρώτη στιγμή.

H πρεμιέρα της ταινίας έχει ήδη πραγματοποιηθεί στην Αμερική ενώ στη χώρα μας αναμένεται να προβληθεί στις 25 Αυγούστου.

Read More

And More